SDO jeugd schittert bij Panna Sterrenteam

Publicatiedatum: 01-11-2022

Afgelopen zondag gooide onze SDO Jeugd hoge ogen tijdens de finaledag van het Panna Sterrenteam evenement op het Sportpark van OJC Rosmalen. Iven (JO11-1), Lynn (JO12-1) en Jordan (JO12-1) behaalden mooie individuele- en teamresultaten in hun leeftijdscategorie.

De Panna! Sterrenteam voetbaldagen zijn leuke en leerzame voetbaldagen voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. In verschillende groepjes wordt er  de hele dag door op allerlei uitdagende oefenvormen getraind. Schieten, dribbelen en vele partijvormen; alles komt er voorbij ter plezier en vermaak. 

Op de finaledag strijden de verschillende tegen elkaar voor de eer het beste Panna! Sterrenteam te zijn en dingen de deelnemers mee naar een plek in de Sterrenteams van de leeftijdscategorie waarin ze deelnemen.

Lynn eindigde met haar meidenteam als derde en sleepte zelf ook nog eens plaats in het Sterrenteam in de wacht. Jordan eindigde met zijn team als tweede, nadat zij de finale nipt verloren en Iven behaalde met zijn team de eerste plak nadat hij in de finale het enige doelpunt van de wedstrijd maakte!

We zijn trots op onze SDO sterren! Goed gedaan, Lynn, Jordan en Iven!