SDO doneert veilingbedrag aan Support Casper

Publicatiedatum: 20-04-2023

De eerste ‘Veiling op je club’ van SDO Bussum overtrof echt alle verwachtingen. Het precieze bruto bedrag kon in na-telling uiteindelijk worden vastgesteld op €54.630,- . In de afgelopen periode hebben we van dit bedrag een donatie gedaan aan Support Casper. Tegelijkertijd zijn de plannen voor een goede besteding van het overige bedrag in volle gang.

Donatie Support Casper

Van het totale bedrag hebben we  €3000,- gedoneerd naar Support Casper. Een ontzettend belangrijke stichting die onderzoek naar alvleesklierkanker ondersteunt. Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Helaas neemt dit aantal nog altijd verder toe.

Elke dag overlijden 8 tot 10 personen in Nederland aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De ziekte is hiermee de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Help mee dit te voorkomen. Elke donatie, groot of klein, is waardevol.

Support Casper is ontzettend blij met de donatie! 

Overige besteding

Daarnaast heeft SDO aangegeven dat ze graag met het geld dat is opgehaald tijdens veiling (een deel van) de beneden verdieping willen verbouwen en/of opknappen. De eerste gesprekken met partijen die aan de wensen van SDO kunnen voldoen zij op dit moment gaande.

We zullen onze leden op de hoogte houden van de vermeldingwaardige voortgang zodra deze er is!