SDO voegt nog 3 nieuwe spelers aan selectie toe: Dion Thomas, Koen Bosboom en Tico Mulder

Publicatiedatum: 13-05-2022

Met nog vier weken voor de overschrijfdatum te gaan, zijn het drukke transferweken in de voetballerij. SDO is verheugd de herenselectie te kunnen versterken met nog drie spelers. Keeper Dion Thomas en spelers Koen Bosboom en Tico Mulder spelen volgend seizoen in SDO tenue. 

Dion Thomas speelde al eerder in ons blauwwit. Na een uitstap van een aantal seizoenen AFC waarin hij 2e divisie speelde, keert hij terug bij SDO. "Ik heb hier een aantal mooie seizoenen meegemaakt. Het voelt heel goed om weer terug te zijn!", aldus Dion Thomas.

Ook Koen Bosboom komt volgend seizoen over naar SDO. Hij volgt daarmee zijn Altius-teamgenoot Glenn Hemmers, die een paar weken terug de overstap maakte. "Ik had al goede verhalen gehoord. Ik wil graag stappen maken in mijn verdere ontwikkeling en voor mijn kansen gaan bij SDO!", aldus Bosboom die zowel op het middenveld als als back goed uit de voeten kan.

Aan het begin van de week zegde ook Tico Mulder toe volgend jaar graag voor SDO uit te komen. Hij maakt de overstap van v.v. Wasmeer, waar hij zo ongeveer zijn hele voetballende leven speelde. Een keer eerder kwam hij uit in het blauwwitte shirt van SDO, dat was een seizoen in de jeugd. Tico: "Het is voor mij nu tijd om me verder te ontwikkelen en hogerop te gaan voetballen. Ik ben er klaar voor!"

Trainer(s) en staf van SDO heten de nieuwe spelers van harte welkom en wensen ze veel succes en een mooie tijd bij onze vereniging!

Op de foto's: Dion Thomas, Koen Bosboom, Tico Mulder en (voorzitter voetbalzaken senioren) Ap Hartog