SDO 1 : Samenspel Doet Overwinnen.....!!!!

Publicatiedatum: 15-02-2023

Inderdaad......Samenspel Doet Overwinnen.

Dit is de doelstelling  die we moeten volgen om vanaf zondag 5 maart als we alles moeten geven om handhaving te bewerkstellingen in de Eerste Klasse.

Laten we even de stand erbij nemen, onderin, welke belangrijk is voor SDO :

 9. Leones                                     14 gesp.          - 14 punten

10. Woezik                                    14 gesp.         - 14 punten

11. SDO                                         14 gesp.          -  7 punten

12. Berghem Sport                  14 gesp.          -  7 punten

13. Columbia                              14 gesp.          - 5 punten

Er zijn dus nog 10 wedstrijden te spelen en daarin zijn 30 punten te behalen, maar dat gaan wij van onze jongens en de trainersstaf  niet verlangen omdat de druk met de week groter zal worden.

En ook onze trainer Roy Versluis gaf al aan : we gaan zeker de handdoek niet in de ring gooien en dat moeten we zeker niet doen.

Maar wat we ook niet moeten doen in die laatste 10 wedstrijden is cadeautjes weggeven aan de tegenstanders en dat gebeurde uit tegen Leones waar met 2-1 werd verloren na een 0-1 voorsprong en dat gebeurde ook thuis tegen De Bataven 0-1 en aangezien de tegenstanders geen cadeautjes weggaven hebben we hier maximaal 6 punten laten liggen.

Want laten we eerlijk zijn: als je nu met grote cijfers verliest, bijvoorbeeld 5-0, dan kun je ermee leven dat de tegenstander beter is, maar we verliezen de meeste wedstrijden met 1 doelpuntje verschil.

En in de meeste wedstrijden zijn we gelijkwaardig aan de tegenstander of zelfs iets beter, maar dan hebben we het geluk niet mee en misschien dat vanaf 5 maart het geluk ons enkele weken terzijde wil staan.

Maar ook een oproep aan de supporters, laten wij de spelers en de staf in de komende periode blijven steunen, ze hebben ons hard nodig met onze aanmoedigingen en natuurlijk hebben we een trouwe kern van supporters die bij zowel thuis- als uitwedstrijden aanwezig zijn, maar laat ook de andere leden van de club van jong tot oud hun steun laten horen en als SDO op 5 maart de competitie thuis hervat om 14.00 uur tegen sv TOP laat dan de tribune weer lekker volstromen evenals onze F-side, de spelers zullen jullie dankbaar zijn.

Overigens spelen we op zondag 12 maart een heel belangrijke uitwedstrijd tegen Woezik en als we  uit deze 2 wedstrijden nu eens gaan proberen om 6 punten te halen dan zijn we een eind onderweg om ons toch te handhaven in de Eerste Klasse.

En een goed lezer heeft al gezien dat er de komende weken geen competitie-verplichtingen zijn, kunnen de spelers en staf even tot rust komen zodat zij op 5 maart weer helemaal fris aan de laatste 10 wedstrijden kunnen beginnen.

En supporters, jeugdleden enz....komen jullie allemaal op 5 maart om 14.00 uur naar ons mooie Sportpark De Kuil? Bedankt voor jullie medewerking.

SDO : SAMENSPEL DOET OVERWINNEN.....!!!!