SDO 1 : De eerste klap in degradatie-strijd is een daalder waard...

Publicatiedatum: 03-05-2023

Inderdaad.....afgelopen zondag heeft ons vlaggeschip de eerste tik uitgedeeld en dat nog wel tegen een directe degradatie-kandidaat Berghem Sport, eindelijk zat het eens mee in een competitie met veel tegenslagen die gekenmerkt werd en hopenlijk niet wordt vervolgd door een aantal nederlagen met slechts een doelpunt verschil, elke keer viel het kwartje de verkeerde kant op, maar tegen Berghem Sport viel datzelfde kwartje de goede kant op.....eindelijk.

Maar we zijn er nog lang niet en alle SDO-aanhangers weten dat er nu een periode komt waarin alles moet meezitten om de direkte degradatie af te wenden en ons op te maken voor de na-competitie, omdat ook iedereen weet en beseft dat SDO zich niet op een normale manier zal veilig spelen omdat daarvoor de afstand tussen de nr. 11 (SD0) en nr. 10 (Leonidas) te groot is met 7 punten verschil en nog 3 speelronden te gaan.

Komende zondag zijn de mannen van trainer Roy en assistent Rick en niet te vergeten de overige mensen die de begelelding rondom SDO 1 compleet maken vrij ookal door de mei-vakantie.

Daarna gaat het beginnen met allereerst op 14 mei een thuiswedstrijd tegen de nr. 5 RKHVV, vervolgens op 21 mei gaan we naar WSV  de nr. 7 en we sluiten de competitie af op 29 mei (2e Pinksterdag) met een thuiswedstrijd tegen koploper MASV.

Wat zou het toch mooi zijn als we in deze wedstrijden de broodnodige puntjes kunnen behalen die nodig zijn om mee te draaien  in de na-competitie en het zou helemaal mooi zijn als we op 2e Pinksterdag  allemaal kunnen juichen : het is gelukt!

Uiteraard verwachten we bij de thuiswedstrijden veel publiek en dat iedere supporter beseft dat onze "sterren" een 13e man nodig hebben en dat die eerste klap die tegen Berghem Sport werd uitgedeeld zal resultaten in nog 3 rake voetbalklappen zodat we uiteindelijk kunnen zeggen: de klappen zijn een rijksdaalder waard (oude munteenheid).

SUPPORTERS.....WIJ REKENEN OP JULLIE..!!   BEDANKT...