#scheidsbedankt waardeer de scheids ook na de week van de scheidsrechter

Publicatiedatum: 24-09-2021

Een wedstrijd in goede banen leiden is soms een pittige klus. In de hitte van de wedstrijd kunnen emoties soms hoog oplopen. Die vindt dit, die dat en dan bemoeit het publiek zich er ook nog eens mee. Je moet als scheidsrechter van goede huize komen, wil je je staande houden in alle tumult. Als SDO zijn we dan ook ontzettend trots op en blij met ons team scheidsrechters dat dit iedere week weer doet! We kunnen het niet vaak genoeg laten blijken en zeggen het zo aan de start van deze week nog maar eens extra: scheidsrechters bedankt!

Vandaag start de Week van de scheidsrechter. Een sportbreed en landelijk initiatief waarin het uitspreken van onze waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Want zonder scheids geen wedstrijd. En dat bedankje is dit jaar belangrijker dan ooit! Want na een zwaar coronajaar kunnen we natuurlijk niet meer dan blij zijn dat er ook dit seizoen weer vele tienduizenden scheidsrechters voor ons klaar staan.

Annemiek van Dijk, voorzitter commissie Algemene Zaken: "SDO is enorm blij met de poule van vaste scheidsrechters, want zonder onze scheidsrechters zouden we  als voetbalvereniging nergens zijn. Elke week staan ze weer op het veld, weer of geen weer. Elke week zorgen ze er voor dat de voetballers lekker hun potje kunnen spelen door de wedstrijd in goed banen te leiden. Dit is niet altijd een makkelijke klus met de vele 'experts' op en langs het veld... De waardering voor wat jullie doen is soms ver te zoeken. Daarom nogmaals: chapeau voor jullie, en namens alle voetballers: heel erg bedankt voor jullie inzet!"

#bedanktscheids