Save the date! SDO organiseert grote veilingavond!

Save the date! SDO organiseert grote veilingavond!
Lees meer over:
Veilingavond SDO

Op vrijdag 27 maart organiseert SDO samen met Veiling op je club een grote veilingavond. Peter Heerschop en Hans van Breukelen zullen deze avond samen openen! We hopen meer dan 200 items aan u te kunnen voorschotelen. Deze worden geveild door een echte veilingmeester en worden aan u getoond door de Hilversumse Miss Beauty of Noord Holland 2019 Sophie Egberink, samen met een team van enthousiaste vrijwilligers van onze club.

Onderdeel van de veilingavond zijn twee loterijen: een veilingloterij en een jeugdloterij, waarover op korte termijn meer informatie volgt.

Doel
De opbrengst van het evenement wordt gebruikt voor het opknappen van de benedenverdieping van onze accommodatie en het faciliteren van de jeugd. Daarnaast wordt een deel geschonken aan Support Casper! Deze stichting doet innovatief onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker. Een prachtig doel, wat wij als maatschappelijk betrokken club graag omarmen.

Wat kun jij doen?
Voor de veiling willen we zoveel mogelijk items binnenhalen. Het gaat om allerlei zaken die we tegen opbod gaan verkopen. De items worden gepresenteerd in een glossy magazine. Dus ben jij werkzaam bij een bedrijf, heb je een bedrijf, ken je iemand die wat kan aanbieden? Of wil je een advertentie afnemen in het veilingmagazine? Neem dan contact op met het veilingteam, bestaande uit Paul van der Veen, Bart van Vessum, Johan van der Linden, Roland Elenbaas, Rene Zoetekouw, Rob van Velzen, Ted Frederiks, Tom Higler, Martijn Hendriks, Gert Jan Splinter, Daniel Griffioen, Olga Fokker en Hubert Habers.

Meer informatie
Voor meer informatie over de veilingavond en loterijen, kunt u terecht bij het organisatieteam via veiling@sdobussum.nl.

Lees meer over:
Veilingavond SDO