30 september SDO veiling

Publicatiedatum: 11-07-2022

Op vrijdag 30 september kan SDO Bussum dan eindelijk de veiling van 2020 inhalen, die wij een week voor het evenement destijds helaas vanwege de corona maatregelen moesten uitstellen.

Doel
We organiseren de veiling voor de jeugdafdeling, voor renovatie van de begane grond van onze accommodatie en voor Support Casper. Zij doen innovatief onderzoek naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker. Als maatschappelijk betrokken club steunen we hen graag.

Uitnodiging
Natuurlijk nodigen we onze leden, sponsors, supporters, vrijwilligers en alle andere belangstellenden uit deze gezellige verenigingsavond bij te wonen. Er is met ruim 200 items voor iedereen wel wat leuks te koop.

Doe mee!

Het doel van de avond is natuurlijk om zo veel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen. Iedereen kan bijdragen: door een item te sponsoren, een advertentie in ons veilingmagazine af te nemen, een veilinglot te kopen of op de avond mee te bieden op de items. Informeer via veiling@sdobussum.nl of één van de veilingteamleden naar de mogelijkheden!

Het veilingteam bestaat uit: Bart van Vessum – Rene Zoetekouw - Paul van der Veen – Johan van der Linden – Ronald Elenbaas – Peter Rijk – Jeroen van der Laan – Thom Terpstra – Danny Kramer – Tom Higler – Martijn Hendriks – Gert Jan Splinter – Skylar Fokker – Fleur van Rossum – Olga Fokker – Hubert Habers.