Samenstelling meidenteams seizoen 2020-2021

Ondanks alle beperkingen die de afgelopen periode met zich mee bracht, hebben we als meiden sectie zo goed mogelijk onze blik naar voren gericht. Waar altijd weer een moeilijke keuze moet worden gemaakt wie in welk team komt te spelen.

Als uitgangspunt hebben we ervoor gekozen om de teams zoveel mogelijk op leeftijd in te delen. Echter ontkom je er niet aan hiermee flexibel om te gaan om een juiste balans te krijgen in aantal speelsters en sterkte per team.

Zodoende is het dan ook onmogelijk om voor ieder individu het ideale plaatje in te vullen. Maar hebben getracht toch zoveel mogelijk de juiste balans te vinden per team en speelsters. Waarbij er aan het begin van het nieuwe seizoen toch nog kleine wijzigingen mogelijk zijn. Voor een enkeling zal dit misschien in het begin even wennen worden, maar hopelijk vind een ieder snel haar plekje binnen het (nieuwe) team.

Via onderstaande button vindt je de indeling:

Indeling meidenteams

Vragen? Met de meeste kan je gewoon terecht bij jou leider van het afgelopen seizoen.

Een groot punt van aandacht blijft de begeleiding van de diverse teams en de vrijwilligers taken daarom heen. Gelukkig staat er bij ieder team nu een trainer en/of leider. Maar zij kunnen het zeker niet alleen en daar is echt u positieve hulp als ouder bij nodig. Verder zijn we nog op zoek naar een keepers trainer of trainster specifiek voor de meiden. Dus is dat iets voor u of weet u misschien iemand laat het aan ons weten.