Rondvliegende ballen en warme koffie op een frisse, zonnige ochtend

Op de laatste dag van november mocht SDO JO9-2 weer aantreden op eigen veld. Een mooie, zonnige, maar ook een frisse dag. De tegenstander kwam uit Nederhorst den Berg.

De tegenstanders waren wel een koppie groter dan onze spelers. Maar dat weerhield onze jongens niet. Vanaf de eerste minuut waren we aan het jagen, op weg naar een overwinning. De 1-0 valt vrij snel en voordat we het wisten stond het 2-0. Onze coaches en de scheidsrechter werden verzorgd met een heerlijk warm kopje koffie, wat natuurlijk geen overbodige luxe was met die kou.

Het staat 2-0, maar weten onze coaches dat nou ook wel? Lang leve de mobiele telefoons, een snel belletje zorgde ervoor dat we allemaal de juiste stand in ons hoofd hebben. Gelukkig maar, want door de koffie hadden onze coaches en de scheids het 2e doelpunt gemist.

We staan dan wel voor, maar we laten niet ons beste voetbal zien vandaag. Waar we normaal elkaar goed weten te vinden, met elkaar overspelen en met elkaar communiceren, bleek dat vandaag een beetje lastig. Safouan en Thomas waren allebei een helft keeper en hebben het best druk gehad! Goede reddingen hebben we gezien. Slechts 2 ballen waren niet te stoppen.

Dieptepuntje van de wedstrijd was toen Mick het veld moest verlaten. Als je op een kwartveld speelt en de andere 3 velden zijn ook bezet, vliegen de ballen van andere wedstrijden nog wel eens om je oren. Dat gebeurde en een speler van de tegenpartij wilde de bal terug schieten naar het andere veld, maar schoot per ongeluk in het gezicht van Mick. De schrik zat er flink in, maar gelukkig viel de schade mee.

Onze topscoorder was Bob, met wel 3 doelpunten! Daniel was goed voor een aantal assists. Seb, Wisse en Jim waren elk goed voor 1 doelpunt. Dat maakt de einduitslag op een 6-2 winst!!

Volgende week spelen we uit om 08.30 uur bij Altius. Lekker vroeg, dan heb je nog wat aan je dag, dus kom kijken naar dit leuke team!