Registratieplicht bezoek kantine en op zondagen

Publicatiedatum: 02-09-2020

Eindelijk gaan de wedstrijden weer beginnen, wat duurden die voetballoze maanden lang! Komende weken staan voor bijna alle spelers wedstrijden gepland. Bijna als vanouds. Want wie het sportpark oploopt, ziet direct dat alles nog lang niet bij het oude is. Vanwege het Covid-19 virus hebben we allerlei maatregelen moeten treffen. Volg alstublieft de aanwijzingen op ons park en de landelijk geldende richtlijnen op. Worden deze maatregelen op ons sportpark niet nageleefd dan riskeren wij namelijk een boete van duizenden euro's en/of sluiting.

Bij twee maatregelen vragen wij specifiek uw hulp: houd 1,5 meter afstand en registreer uw bezoek aan de kantine, het dakterras en het buitenterras 5e Colonne bij veld 1. Dit laatste vanwege het horecaprotocol waaraan wij ook moeten voldoen. Registratie is ook verplicht op zondagen tijdens thuiswedstrijden van SDO 1.

Het registratieformulier wordt 14 dagen bewaard en vervolgens vernietigd. Indien zich de situatie voordoet dat er tijdens uw bezoek een coronabesmetting is geconstateerd, wordt dit formulier overhandigd aan de GGD voor het bron-en contactonderzoek. SDO doet niets met deze gegevens.

U vindt de registratieformulieren* bij de ingang van het park en de kantine. Of liever: print het onderstaande registratieformulier alvast uit en vul het in. Dit om lange rijen voor de kassa te voorkomen.

Klik op onderstaande button voor het registratieformulier

Registratieformulier