Regiocup poule indeling

Publicatiedatum: 02-06-2021

Door de versoepelingen kan de strijd om de Regiocup beginnen! De komende vier zaterdagen in juni worden de wedstrijden gespeeld. De KNVB heeft de poule indeling gemaakt, zie voetbal.nl. De Regiocup wordt georganiseerd voor jeugdteams, jongens en meisjes t/m O18.

Op ons sportpark gelden de  volgende afspraken:
Kleedkamers: er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamer 1 t/m 5, waarbij 1 t/m 4 voor de jongensteams en  kleedkamer 5 voor de meisjesteams. Er worden geen sleutels meegegeven, voorstel is om thuis te douchen.

Scheidsrechters: via de in gebruik zijnde app kunnen scheidsrechters zich aanmelden voor een wedstrijd, de teams waar geen scheidsrechter op staat dient door het betreffende SDO team zelf voor een scheidsrechter gezorgd te worden.

Bezoekende teams: alle teams dienen zich te houden aan de RIVM regels t.a.v. Corona. Voor bezoekende teams betekent dat er geen supporters mee het terrein op mogen, enkel begeleiders.

Kantine: de kantine is gesloten.

Teams: de volgende teams hebben zich (via leider/trainer) teruggetrokken en zijn afgemeld bij de KNVB: JO16-4, JO16-2, JO13-4, JO10-4, JO10-3, JO09-4, JO08-4 en de MO09-1.

Meer informatie over de Regiocup lees je hier.