Leer reanimeren -> gratis cursus AED

Publicatiedatum: 19-09-2021

Hartfalen kan iedereen overkomen. Dat zagen we afgelopen EK duidelijk in beeld toen het de Deense sterspeler Christian Eriksen overkwam. Juist en snel handelen is dan van levensbelang. SDO biedt mede daarom haar leden de gelegenheid voor het volgen van een reanimatie/AED cursus bij SDO.

De avonden zijn op:
Maandag 18 oktober 2021
Maandag 1 november 2021
Dinsdag 9 november 2021

Je kunt je opgeven voor deze cursus onder vermelding van je naam, team en voorkeursavond via: secretarisbestuur@sdobussum.nl.

De cursus neemt 2 uur in beslag en start om: 19:30 uur. Er zijn 15 plekken per avond beschikbaar, meld je snel aan, vol = vol. Bij teveel aanmeldingen per avond hebben trainers/teamleiders voorrang. 

Vanuit het bestuur, de jeugdopleiding en seniorencommissie stimuleren we deze cursussen erg en daardoor zal SDO de kosten op zich nemen. Hierdoor creëren we een veilig sportklimaat voor kinderen en volwassen. De selectietrainers van de jeugd doen allemaal mee. Hoofd Jeugd Opleiding Vincent de Weger hierover: "Het juist handelen op en rond het veld is van levensbelang. Ik hoop dan ook op drie drukbezochte avonden. De veiligheid van de kinderen en ouders zijn voor ons uiterst belangrijk."

Tot 18 oktober, 1 november en 9 november.