Overlijden Peter Verwer

Publicatiedatum: 08-06-2021

Hierbij het droeve nieuws dat ons Lid van verdienste Peter Verwer op 3 juni 2021 is overleden. Peter was vele jaren vrijwilliger als leider en trainer van jeugdteams en bestuurslid betrokken bij onze vereniging. Peter heeft hij jarenlang deel uitgemaakt van de Sponsorcommissie en diverse neventaken voor SDO opgepakt. Zo stond hij aan de wieg van wat nu onze florerende Welpenafdeling is.

We verliezen met Peter wederom een Icoon van onze familieclub. Wij wensen zijn vrouw Henny, zijn zoons Danny en Perry en verdere familie sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

(Klik op de kaart om deze te vergroten)

Woensdag 9 juni is er gelegenheid om de familie te condoleren en afscheid te nemen van Peter. Tussen 19.00 en 20.00 uur bij Uitvaartcentrum de Heemburgh, Graaf Wichmanlaan 28, 1405 HB in Bussum.

Op vrijdag 11 juni om 09.00 uur geleiden wij Peter voor de laatste keer op zijn vaste wandelroute vanuit huis, Randweg 141, naar het einde van de straat. U bent welkom om aan te sluiten.

Vanwege coronamaatregelen vindt de crematieplechtigheid in besloten kring plaats. Wij (de familie) nodigen u op vrijdag 11 juni om 10.30 uur uit om online erbij te zijn via de livestream. Het online adres en wachtwoord staan op de kaart (klik op de kaart om deze te vergroten). Om misbruik te voorkomen, staat hier geen directe link.