Overdie Metals Alkmaar wint tweede editie Sponsorloterij

Publicatiedatum: 14-06-2022

De uitslag van de tweede editie van de Sponsorloterij voor de jeugd is bekend! Tijdens de trekking op 21 mei jongstleden is Overdie Metals Alkmaar als winnaar uit de ballenbak gekomen. De trekking werd verricht door Patrick en Nanda Kreuning, eigenaren van ReMind Allround Office Support, het winnende bedrijf van vorig seizoen.

Voor velen bij SDO is Overdie Metals niet gelijk een bekende naam. Toch is het bedrijf uit Alkmaar al een aantal jaren trouwe sponsor bij onze vereniging, via een van de vele persoonlijke netwerken binnen ons sponsorbestand. Het inmiddels 100-jarige Overdie specialiseert zich in het recyclen van schroot-metalen en de verkoop van nieuw of gebruikt staal in vormen van buizen, balken en platen aan de particuliere- en zakelijke markt.

Gelijk na de bekendmaking van de trekkingsuitslag heeft Overdie ons te kennen gegeven de naamgeving op de shirts te willen laten aan een partner organisatie in hun eigen netwerk die meer binding heeft met onze regio. Na goed overleg zal komend seizoen daarom de naam van het Almeerse familiebedrijf Schenk Recycling op de shirts van onze jongens-jeugd te zien zijn. Schenk Recycling was bij beide edities van de Sponsorloterij al een van de deelnemende bedrijven.

Schenk Recycling is verheugd om op de shirts getoond te worden en schreef daar ook zelf al een stuk over: Schenk Recycling nieuwe shirtsponsor jongens-jeugd voetbalclub SDO Bussum | Geen categorie | Schenk Recycling | Afvalinzameling en -verwerking (schenk-recycling.nl)

‘Club van 36’ wordt ‘Club van 39’

Voor de tweede editie is de sponsorcommissie erin geslaagd om de ‘club van 36’ uit de eerste editie te laten groeien naar 39 bedrijven! De nieuwe ‘Club van 39’ draagt ook dit jaar weer actief bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van de jeugd bij SDO.

De volledige opbrengst komt ten goede aan de hele jeugd en gaat voornamelijk naar materialen en naar activiteiten die gedurende het jaar speciaal voor de jeugd worden georganiseerd (toernooien, de jeugd BBQ, etc).

Goed doel

Daarnaast hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om een deel van de opbrengst te doneren aan een goed doel. Gezien de prachtige besteding van onze bijdrage van vorig jaar, hebben we wederom het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht aangewezen als bestemming voor onze donatie.

Over de precieze besteding van het geld zullen we nog nader berichten.

De Sponsorcommissie