Open training SDO Vrouwen selectie

Afgelopen jaar waren de open trainingen van de SDO vrouwenselectie erg succesvol! Dit heeft er voor gezorgd dat er speelsters vanuit diverse teams uit de wijde omgeving én speelsters vanuit onze eigen jeugd de overstap hebben gemaakt naar SDO VR1.

Donderdag 2 mei om 19:30 is er daarom ook dit jaar weer de gelegenheid om mee te trainen bij SDO in Bussum. Voor deze training nodigen wij graag alle gepassioneerde voetbal meiden/vrouwen vanaf 15 jaar uit die op zoek zijn naar een vereniging waar het vrouwenvoetbal zeer serieus genomen wordt.

Al 8 jaar speelt de Vr1 selectie op landelijk 1e klasse niveau. Wederom draait SDO mee in de top van de competitie waarbij er nog een goede kans op nacompetitie is en dus promotie naar de landelijke hoofdklasse. Naast een uitstekende organisatie rondom het team zijn ook de trainingsfaciliteiten in Bussum zoals je ze graag zou willen.

Wij trainen op dinsdag en donderdag avond en spelen op zondag onze competitie wedstrijden. Voor de uitwedstrijden staat een luxe bus beschikbaar. Naast een fanatiek team zul je er ook een groep meiden/vrouwen vinden die houden van gezelligheid en feestjes. Zou jij graag een keer vrijblijvend mee willen trainen? Mis dit dan niet! Na de training is er de gelegenheid om nog gezellig na te praten en een biertje te drinken met het team.

Heb je interesse in deelname, stuur dan een bericht naar eveen@deloitte.ch om je aan te melden!