Open Keeperstraining

Open Keeperstraining
Lees meer over:
Keeperstraining

Beste keepers en spelers van SDO,

De vakantie-periode is weer aangebroken waardoor velen weer op vakantie gaan. Maar er zullen ook thuisblijvers zijn en voor hen willen we een aktiviteit op keepersgebied organiseren.

Op dinsdag 30 april willen we een OPEN KEEPERSTRAINING organiseren voor jongens en meisjes vanaf de 08-leeftijd. Keeperstrainingen zijn nog altijd anders dan gewone trainingen en dit willen we vooral ook aan de SPELERS laten zien.

We trainen op veld 2 en willen om 18.00 uur gaan starten en rond de klok van 19.00 uur eindigen. Graag om 17.45 uur uiterlijk aanwezig en de deelname is natuulijk gratis.

Wie kunnen er deelnemen?
Alle keepers en spelers vanaf de 08-leeftijd, zowel jongens als meisjes, en ben je geen lid of keep of speel je bij een andere club, altijd welkom. Oudere keepers kunnen zich aanmelden als assistent-keeperstrainer.

We willen wel graag weten hoeveel deelnemers er ongeveer komen dus heb je interesse om mee te doen dan graag een mailtje naar i.rehorst1@telfort.nl om je op te geven. Hier kun je ook informatie opvragen. Graag opgave van je leeftijd en mogelijk in welk team je speelt als keeper of speler.

We rekenen op een goede opkomst!

Namens de keeperstrainers,
Inge Rehorst, coordinator (06-13717525)

Lees meer over:
Keeperstraining