Op proef mee trainen? Dat kan maar liefst 10x

Publicatiedatum: 09-04-2021

Zo aan het einde van het seizoen vinden in de voetbalwereld steevast verschuivingen (transfers;) plaats. Spelers willen weten of het gras bij een andere club misschien groener is, het niveau wat hoger of het team gezelliger. Om de keuze voor onze vereniging gemakkelijker te maken, biedt SDO een 10 keer trainen strippenkaart aan. Nieuwsgierige spelers krijgen daarmee tot 1 juni 2021 de tijd om in alle rust te ontdekken of SDO de club is waar ze volgend jaar graag spelen.

Zo werkt het:
De 10x trainen strippenkaart is voor ieder kind/speler in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar aan te vragen. De kaart is geldig tot 01 juni 2021. Je kan dan tien keer meespelen in jouw leeftijdscategorie onder leiding
van ervaren trainers en begeleiders. Je bent daarna niet verplicht om lid te worden. De 10x trainen strippenkaart is gratis. 

Aanmelden voor de 10 rittenkaart? Stuur dan een e-mail naar hjo@sdobussum.nl (Roberto Tessaro) o.v.v. je naam en leeftijd.

SDO biedt voor zowel jongens als meisjes voetbalactiviteiten aan die aansluiten bij het eigen niveau of bij het gewenste niveau dat behaald wilt worden.