Ook meisjes-jeugdafdeling verwelkomt mooie sponsor!

Publicatiedatum: 27-08-2021

Hierbij wederom een bericht van de Sponsorcommissie. Waar we voor de jongens-jeugdafdeling afgelopen week een nieuwe jeugdsponsor konden aankondigen willen we nu via deze weg melden dat we dit ook voor de meisjestak van onze jeugdafdeling kunnen doen. 

Met ING zijn we overeen gekomen dat we hun sponsorschap, los van de hoofdsponsoring van de gehele club, verplaatsen naar onze meisjesafdeling. ING heeft zich voorgenomen om de aankomende jaren meer in te zetten op de groei van deze populaire sport onder meisjes en wilde graag hun bijdrage bij SDO op deze manier vorm geven. 

ING levert met dit initiatief een structurele bijdrage in het waarmaken van de ambitie van SDO. Met dit sponsorschap helpt ING SDO met de groei van ons vrouwen- en meisjesvoetbal binnen de vereniging.

De ING is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders een van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij de ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Daarnaast bemiddelt de ING in verzekeringen en pensioenen. De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiële instelling met meer dan 85 miljoen klanten.