Nieuws van het keepersfront (2) : keepershandschoenen

Publicatiedatum: 02-11-2022

KEEPERSHANDSCHOENEN

Aan het begin van het seizoen is aan de keepers/sters gevraagd in welk team/elftal ze spelen, of ze vaste keeper zijn, en welke maat keepershandschoenen ze hebben. De gegevens van die keepers hebben we ontvangen en de keepershandschoenen zijn besteld en inmiddels binnengekomen.

Een aantal keepers hebben de keepershandschoenen inmiddels ontvangen, maar degenen die ze nog moeten krijgen moeten zich hiervoor wel melden, afgelopen weken hadden we namelijk de eerste afmeldingen voor de keeperstraining onder meer door ziekte e.d.

Deze keepers/sters kunnen de keepershandschoenen nog in ontvangst nemen en wel op de maandagavond tussen 18.00-19.00 uur, kom even naar veld 4 waar we trainen en je kunt ze in ontvangst nemen.

Uiteraard zijn er ook keepers die op de woensdagavond trainen en ook zij moeten ze nog in ontvangst nemen, je kunt ze op de maandagavond komen ophalen of wachten tot woensdag 9 of 16 november omdat dan afhalen/ontvangen ook mogelijk is, tijdens of na de keeperstraining.

We hebben ook nog een klein groepje keepers/sters die pas later in beeld zijn gekomen en ook zij hebben ook recht op een paar keepershandschoenen, maar wel onder dezelfde voorwaarden als de andere keepers/sters:

- je bent de vaste keeper/ster van je elftal/team ;

- je traint op maandag bij Theo en Inge of op woensdag bij Rayner.

Als je geen keeperstrainingen volgt dan heb je ook geen recht op keepershandschoenen en deze worden gratis beschikbaar gesteld door SDO, waarvoor onze hartelijke dank.

Voor opgave willen we hebben: je naam, in welk team/elftal je speelt en welke maat keepershandschoenen je nodig hebt en uiteraard je emailadres omdat je dan ook regelmatig de Nieuwsbrief voor de Keepers gaat ontvangen.

Opgave en/of inlichtingen over de keeperstrainingen uitsluitend via email :

keepers@sdobussum.nl 

Inge Rehorst, keeperscoordinator SDO