Suze uit de MO19 nieuwe coordinator scheidsrechterszaken

Publicatiedatum: 07-09-2021

De afgelopen weken komt de vraag om hulp regelmatig langs. Het is niet allemaal zichtbaar, maar achter de schermen gebeurt er van alles. Na een lange tijd bankzitten stapt langzaam maar zeker iedereen weer het veld in. Stap voor stap worden allerlei vacatures ingevuld en werk opgepakt!

Zo heeft Suze Gleizes uit de MO19 onlangs de functie van coordinator scheidsrechterszaken overgenomen. Hieronder stelt zij zichzelf voor.

SDO zoekt nog mensen voor een paar belangrijke vacatures, oa in het bestuur. Bijvoorbeeld een voorzitter voor de commissie Vrijwilligerszaken en een voorzitter voor de commissie Voetbalzaken Jeugd.

Mail secretarisbestuur@sdobussum.nl John van Gog als je hier informatie over wil.

Verder heeft onze vereniging altijd mensen nodig die praktische klussen willen uitvoeren, bijvoorbeeld voor de kantine en commissiediensten op de zaterdagen. Of als scheidsrechter. Check hier de tool vrijwilligerstekort (sdo.vrijwilligerstekort.nl)

En dan nu: onze nieuwe coordinator scheidsrechterszaken: Suze Gleizes!

Hi allemaal!

Ik ben Suze Gleizes, en ik ben 16 jaar. Ik speel al negen jaar met veel plezier bij SDO en zal dit jaar in de MO19-1 gaan spelen. Ik zit nu in VWO5 op het Laar & Berg en werk daarnaast bij Pokeman Bussum. Ik ben sinds ongeveer vier jaar actief als scheidsrechter. Twee jaar geleden heb ik tussen de 45+’ers met veel lol mijn KNVB-diploma gehaald voor scheidsrechter. Dit seizoen ben ik gevraagd om de functie van scheidsrechters coördinator op mij te nemen, wat ik met plezier ga doen! Ik zal dit gaan combineren met school en werk, maar met een beetje hulp van jullie allen zal dit vast lukken.

Hierbij een paar dingen die jullie van mij mogen verwachten, en een paar dingen die ik hoop van jullie te kunnen verwachten.

Ik zal voor alle wedstrijden een scheidsrechter proberen in te plannen.

Scheidsrechters zijn vrijwilligers én dus schaars. De scheidsrechter maakt tijd vrij om jullie wedstrijd te komen fluiten, dus verwacht ik van alle teams respect en super veel enthousiasme richting hen! (ook van de leiders 😉)

Het kan voorkomen dat er geen scheidsrechter beschikbaar is, of iemand op het laatste moment verhinderd is. Hou het hoofd koel en probeer het onderling op te lossen.

Mochten er dingen zijn die niet zijn gelopen zoals verwacht: ik ben vrij goed bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Zoals gezegd zijn scheidsrechters schaars, dus lijkt het je nou leuk om te fluiten of wil je dit graag leren, stuur mij een berichtje, ongeacht je leeftijd!

De contactgegevens van Suze zijn: suze.gleizes@gmail.com of via de app: 06 332 440 33.