Nieuw bij SDO: Ubuntu voetbalkamp in de Kerstvakantie

Publicatiedatum: 25-11-2021

De jaarlijkse winterstop valt veel van onze enthousiaste jeugdspelers zwaar. Daarom organiseert SDO in samenwerking met Ubuntu dit jaar een tweedaags voetbalkamp! Ben jij of is jouw kind tussen de 4 en 13 jaar? Kom 4 en 5 januari voetballen bij SDO.

De kinderen trainen in kleine groepjes en worden begeleid door ervaren trainers. Zo coördineert onze eigen Desley Groenewegen het geheel. En ook andere SDO trainers zullen aanwezig zijn. Spelers worden op leeftijd en ervaring ingedeeld. En speciaal voor de jongste jeugd is er FC Jungle. 

Reis om de wereld
Natuurlijk is voetbal het hoofdthema. Spelers gaan van alles leren op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar Ubuntu biedt meer. Deelnemers maken aan de hand van 9 verschillende (voetbal)oefeningen en spelletjes een spreekwoordelijke reis om de wereld. Op deze manier leren de deelnemers spelenderwijs meer over hoe kinderen in andere landen opgroeien. Zo ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak en worden het (is de wens) betere teamspelers.

Klinkt leuk toch? Geef je snel op en profiteer van 10 euro vroegboekkorting. Deze korting geldt tot en met 30 november. Hierdoor betaal je 105 euro in plaats 115 euro.

FC Jungle voor de jongste jeugd
Omdat de jongste jeugd nog wel eens overweldigd kan zijn bij het zien van al die Ronaldo's en Messi's op het veld is er de FC Jungle. Kinderen van 4 t/m 6 jaar volgen een apart programma dat onder leiding staat van pedagogisch medewerkers en professionals. Binnen het programma is er mooie balans tussen voetbal, sport en spel, vrij spelen en schminken. Met de safari speurtocht gaan de spelertjes bijvoorbeeld op reis langs de ‘big 5’.  Een reis die aansluit bij de belevingswereld van het jonge kind. FC Jungle is eerste kennismaking met voetbal, nieuwe vriendjes en vriendinnetje maken. Binnen dit programma richten we ons op de sociaal emotionele en motorische ontwikkeling waarin veiligheid en zelfvertrouwen centraal staan. Met topcoaches die veel ervaring hebben met deze doelgroep maken we er een groot feest van!
Goed om te weten: kinderen kunnen altijd eerder op de dag al opgehaald worden.

HJO's Martijn en Vincent over de samenwerking met Ubuntu: "Wij kennen Ubuntu vanuit ons voetbalverleden. Het is een professionele club waarmee we goede ervaringen hebben. Samen met Desley en de trainers (m/v) kijken we er naar uit om dit in de Kerstvakantie voor de jeugd te kunnen organiseren. We hopen op veel deelnemers!"

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Tot ziens op dinsdag 4 en woensdag 5 januari 2022!