Mooi afscheid keeperstrainers Theo en Inge!

Jaren hebben ze samengewerkt maar eens komt er een einde aan.....en dat einde was dinsdag 9 juni 2020 toen zij hun laatste keeperstraining verzorgden bij SDO.

Allebei waren ze wel een beetje zenuwachtig, maar de zenuwen waren snel weg toen bleek dat 14 keepers/sters aanwezig om deze laatste training te ondergaan. Ook trainer Steijn mocht voor de laatste keer samenwerken met deze 2 "oudjes" die allebei al in de 70 zijn.

De training begon met een warming-up waarbij de kids werden verdeeld in 3 groepjes en deze groepjes werden samengesteld door de kids zelf, in deze warming-up werden 6 korte keepers-onderdelen behandeld.

Hierna werden de 3 groepjes verdeeld onder de trainers met ieder een eigen onderwerp wat uiteraard allemaal iets met het keepersvak te maken had, elke ronde duurde 10 minuten en daarna werd doorgedraaid.

En als laatste mochten de keepers/sters onder leiding van Steijn een partijvorm spelen en het einde van deze partijvorm betekende ook gelijk het einde van de keeperstrainingen voor dit seizoen.

Tussen de onderdelen door was keepers-coordinator Michael druk bezig om leuke foto s te schieten van deze laatste training.

Na afloop werden Theo en Inge namens SDO nog toegesproken met lovende woorden van Michael die de vertrekkende trainers namens de club een leuke attentie aanbood en ook kregen Theo en Inge nog enkele cadeautjes van de kids.

De "Ajax-keepers" namen afscheid van hun "Feyenoord"trainers en sommigen hadden daar best moeite mee.

Theo gaat binnenkort verhuizen en Inge wilde nog een laatste uitdaging aangaan en hoopt die gevonden te hebben in Amsterdam.

De voetbalvakantie is nu aangebroken en de keepers/sters worden aan het begin van het nieuwe seizoen weer op de training verwacht, Steijn gaat nog een jaartje door en verder zullen de opengevallen plaatsen worden ingenomen door nieuwe keeperstrainers.

Maar een ding is wel zeker : met regelmaat zullen Theo en Inge nog hun gezicht laten zien op het SDO-complex om te komen kijken naar de verrichtingen van hun pupillen die zij in de afgelopen jaren hebben mogen trainen.