MO11-1 met de bus mee!

Zondag 28 maart, de MO11-1 is uitgenodigd door Vrouwen 1 voor hun uitwedstrijd tegen SEP.

Wij verzamelen om 11:30 op het parkeerterrein van SDO waar de spelers van Vrouwen 1 komen aangelopen met hun sporttassen op wieltjes. Nadat de tassen zijn ingeladen stappen alle meiden met begeleiding in voor de reis naar Delft. Het lijkt wel een schoolreisje maar de stemming is serieus. Het is tijd voor Vrouwen 1 om te gaan winnen ze hebben immers nog maar 1 punt.

In de bus blijkt dat wij in goede handen zijn want er is voor drinken en iets lekkers gezorgd. Ook blijkt nog dat een van de selectie spelers jarig is en trakteert. Na een uur reizen komen wij aan bij SEP. De bus wordt geparkeerd en de MO11-1 mag mee de kleedkamer in voor de wedstrijdbespreking. De trainer gebruikt een whiteboard voor tactische aanwijzingen. Dus zo doen ze dat als je groot bent! Dan is het tijd dat de Vrouwen 1 gaat omkleden en gaan wij alvast naar het veld waar wij een warming-up oefening krijgen van Richard Buisman de hoofdtrainer. Even later komen de Vrouwen 1 ook het veld op en mogen wij zelfs deelnemen aan hun warming up, WOW!

Na de warming up rollen wij het spandoek uit dat Robinson heeft gemaakt en de wedstrijd kan beginnen. Het wedstrijdverslag is elders op de SDO site te lezen. (Als je elke wedstrijd 4 doelpunten weet te scoren dan komt de winst vanzelf) Na afloop hebben wij nog een groepsfoto gemaakt van alle meiden en dames samen en vervolgens de bus in voor de terugreis naar Bussum. Deze was wederom goed verzorgd.

Wij bedanken hierbij de spelers en staf van Vrouwen 1 voor een onvergetelijke voetbalmiddag! Veel succes verder in de competitie.

MO11-1