Met spoed hulp gezocht voor kantine-, keuken- en commissiekamerdiensten!

Publicatiedatum: 08-09-2020

Sinds vorig seizoen geldt er binnen onze mooie club een nieuw vrijwilligersbeleid. In dit beleid staat ook aangegeven dat we in geval van nood betaalde krachten kunnen gaan inzetten. Helaas stromen de aanmeldingen voor kantine-, keuken- en commissiekamerdiensten niet voldoende binnen. Daarom is nu het moment aangebroken om naast onze vaste krachten en de leden die zich inschrijven om zo hun vrijwilligersbijdrage terug te verdienen, ook betaalde krachten in te zetten.

Wie zoeken wij? Iedereen van 18 jaar of ouder die in het weekend een extraatje wilt verdienen. Dit kunnen ook onze eigen leden (of ouders en verzorgers) zijn. Al moet dan wel eerst aan de gevraagde 9 of 12 uur vrijwilligerswerk (zie Vrijwilligersbeleid) voldaan zijn. We zoeken krachten voor achter de bar, voor in de keuken en voor in de commissiekamer. Ervaring is geen must, wel makkelijk meegenomen. Verdere uitleg over deze werkzaamheden vindt u in de vacatures.

Wat bieden wij? Per uur bieden wij een vergoeding aan van € 5,-. Per maand kan een betaalde kracht maximaal 30 uur maken. Een shift duurt minimaal 3 uur, en je wordt ingedeeld in overleg met de vrijwilligerscommissie. Heeft u hier vragen over, of wilt u zich aanmelden hiervoor? Dit kan via vrijwilligers@sdobussum.nl