LIDL Bussum doneert cheque aan SDO!

LIDL Bussum doneert cheque aan SDO!
Lees meer over:
Sponsoring

BUSSUM, 7 maart 2019 – Voetbalclub SDO Bussum heeft vanochtend een cheque ter waarde van 1000 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarktketen Lidl die in het hele land lokale initiatieven ondersteunt.

Voetbalvereniging SDO heeft een belangrijke maatschappelijke functie in Bussum en omstreken. Op Sportpark de Kuil voetballen wekelijks zo'n 1200 leden op recreatief- en prestatief niveau. Ted Frederiks nam namens de voetbalclub de cheque in ontvangst. “We hebben zo’n 50 jeugdteams die veel trainingsmaterialen nodig hebben en er gaat ook weleens een voetbal stuk. We zijn erg blij met deze cheque van Lidl’’.

Supermarktmanager Wouter overhandigde de cheque: “We vinden het belangrijk dat sportverenigingen een duwtje in de rug krijgen. We wensen de jeugdspelers veel voetbalplezier met de nieuwe trainingsmaterialen”.

Lidl helpt lokaal
Al ruim 20 jaar staat Lidl midden in de maatschappij en is de supermarkt betrokken bij lokale initiatieven. In 2017 werd dit groots gevierd met de actie Lidl helpt Lokaal en bedankte de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen.

Ook nu ondersteunt Lidl diverse lokale initiatieven in het land voor een gezonde en groene buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Lees meer over:
Sponsoring