Keepersschool Berkelaar verlengt contract

Publicatiedatum: 24-08-2021

Nog meer mooi nieuws -> ook dit seizoen verzorgt Keepersschool Berkelaar de keeperstraingen. Hiermee begint Keepersschool Berkelaar van Glenn Berkelaar aan zijn 3e seizoen bij SDO.

Door deze verlenging krijgen de keepers dit jaar training op hoog niveau. In de week van 6 september starten de keeperstrainingen. De keepers van de hieronder vermelde teams kunnen informatie inwinnen bij hun trainers.

Het bestuur en ondersteunend team van SDO is blij met de contractverlening. De jeugdopleiding maakt hiermee weer een stap vooruit. Kersvers HJO Vincent de Weger: "Met Keepersschool Glenn Berkelaar houden we de continuteit in huis en krijgen onze keepers training van goede trainers met passie voor het vak. Hierdoor kunnen de keepers zich ontwikkelen naar het volgende niveau."

Keeperstrainer Glenn Berkelaar (rechts op de foto) over de verlenging: "Wij vinden deze continuïteit goed voor de jeugdkeepers van SDO om ze vanuit onze visie aanvallend op te leiden. Onze trainers kijken er naar uit om met de keepers op het veld te staan en bedanken SDO en Vincent de Weger voor het getoonde vertrouwen."

Trainingstijden
De JO12 tot en met JO19 selectiekeepers krijgen training op woensdagavond tussen 19.00-20.30 uur. (JO staat voor Jeugd Onder en dan de leeftijd).

De keepers van de JO12, JO13, JO14 en JO15 zijn welkom van 19.00 tot 19.45 uur.
De keepers van de JO16, JO17 en JO19 van 19.45 tot 20.30 uur.

De onderbouw JO8 t/m JO11 (meisjes en jongens) krijgen keeperstraining van Joey van keepersschool Berkelaar en Hidde van Barneveld (keeper JO19-1) op vrijdag van 17.30-18.30 uur.