Kaderlid Esther van der Bijl overleden

Afgelopen woensdag bereikte ons het zeer droevige bericht dat ons kaderlid Esther van der Bijl plotseling is overleden.

Esther was sinds enkele jaren actief als leidster van jeugdteams en sinds 2018 was zij sectieleider van de JO10-11 binnen de commissie Voetbalzaken. In deze periode hebben wij haar leren kennen als een betrokken vrouw binnen SDO. Ze stond altijd klaar om mee te denken in oplossingen die goed waren voor onze vereniging. Esther was een makkelijk te benaderen sectieleider voor de leiders, trainers en ouders binnen haar sectie. Het feit dat ze er niet meer is, is een groot gemis voor ons allemaal.

Onze gedachten gaan uit naar haar man, zonen en overige familieleden en vrienden. Wij wensen hen heel veel sterkte toe de komende periode.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Esther op donderdag 14 maart van 12:15 tot 12:45 uur in de Verlosserkerk, H.A. Lorentzweg 49 in Bussum, waarna om 13:00 uur de herdenkingsplechtigheid plaatsvindt. Na afloop van de plechtigheid vindt de begrafenis om 14:30 uur plaats op de Algemene Begraafplaats aan de Nieuwe Hilversumseweg 70 in Bussum.

Afsluitend is er gelegenheid om de familie te condoleren en elkaar te ontmoeten in de aula van het naastgelegen uitvaartcentrum van Monuta de Jager.

Bestuur SDO