Jeugd update oktober

Publicatiedatum: 08-10-2021

Elke maand geven HJO's Martijn Caumon en Vincent de Weger een update over het reilen en zeilen van de jeugd van SDO.

De maand september van het jaar 2021 was er één om niet snel te vergeten. Wij als HJO's, wij doen het samen, hebben onze schouders er flink ondergezet en zijn begonnen met de structuur binnen de club. Welke posities missen we, welke posities zijn niet ingevuld en waar schort het aan?

In onze vorige stuk konden we al melden dat de JO16-1 en MO17-1 een nieuwe trainer hebben. Hieronder een nieuwe update over het trainer/coordinators bestand:

  • JO9 heeft in Rik de Man en Gerard Ruijgt twee ambitieuze en fijne nieuwe trainers
  • JO11-1 heeft in Tara Servaas een assistente voor de maandag training
  • JO12 en JO14-1/2 heeft in Lucas Furgler een nieuwe assistent-trainer voor de maandag en woensdag
  • Michael Theebe (onderbouw), Debby Fokker (middenbouw) en Samantha Stoffer (bovenbouw) zijn onze nieuwe jongens coördinatoren. Aart Box is nog altijd de meiden coördinator
  • Theo van der Rijt is terug op het nest voor de keeperstraining van de meiden boven de 12 jaar oud. Dit gebeurt op maandag van 19.00 tot 19.45 uur. Start 25 oktober.

Daarnaast zijn de trainers druk bezig met de wedstrijden, training en teambuilding activiteiten.  Elk jeugdteam heeft een een ouderavond kunnen organiseren. De ouderavond voor de meidenteams leverde 4 oktober een volle kantine op.

Jeroen van der Geest is zich andermaal aan het verder ontwikkelingen door een deelstage bij FC Utrecht te lopen. Denzel Karsters is begonnen aan zijn TC3. Succes heren.

Komende woensdag is de finaledag van de JVTC training voor jeugdtrainers binnen SDO. Tijdens deze trainingscursus is er aandacht voor het opzetten van trainingen, communicatie naar spelers en analyses van wedstrijden. Een prachtige training die wij vaker gaan aanbieden samen met de KNVB.

Gaat alles voortvarend? Nee, dat helaas niet. We merken dat niet iedereen de nieuwsbrief krijgt. Krijg je de nieuwsbrief niet, stuur dan een mail naar communicatie@sdobussum.nl om je aan te melden.

Daarnaast merken wij dat we hulp krijgen voor ons werk, maar dat er nog veel vrijwilligersplekken vacant zijn. Aanmelden kan via https://sdo.vrijwilligerstekort.nl/.

De kop is er af en de eerste overwinningen / gelijke spelen / nederlagen druppelen binnen, maar de ontwikkeling is gaande.  Wij willen jullie bedanken voor het fijne ontvangst en de hulp zo ver. Heb je nou vragen of opmerkingen? Je kan ons altijd bereiken via hjo@sdobussum.nl.

Op naar een mooie maand oktober met hopelijk nieuws over kampen, ouderraad en meer.

Met sportieve groet,

Martijn Caumon en Vincent de Weger