Update jeugd

Publicatiedatum: 08-11-2021

Iedere maand geven HJO's Martijn Caumon en Vincent de Weger een update over het reilen en zeilen van de jeugd van SDO.

In de afgelopen maand zijn we verder gaan bouwen op de door ons ingezette weg. Op en langs de velden en in de bestuurskamer hebben we met heel veel mensen gesproken maar onze focus ligt vooral op het vergroten en versterken van ons trainersteam. We willen toe naar een steeds hoger niveau en een meer eenduidige SDO manier van werken.

Daartoe hebben we meerdere initiatieven in de planning en ook al in werking. Zo gaf hoofdtrainer Koen Janssen van SDO 1 op een doordeweekse avond een training aan onze jeugdtrainers over het onderwerp: hoe start je het seizoen en hoe bouw je een team?  En was er een trainersmeeting voor de boven- en onderbouw over de beoogde speelwijze van onze club en hoe we ons willen uiten op het veld.

Daarnaast kunnen we melden dat wij een tijdelijke samenwerking hebben gesloten met Ubuntu Sport. Zij zullen in de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie een uitdagend voetbalkamp organiseren. Dat gaan zij doen in samenwerking met onze eigen Desley Groenewegen. Wil je helpen als trainer of ouder? Mail ons dan vooral op hjo@sdobussum.nl. Meer informatie volgt de komende weken!

En is de vereniging ontzettend blij met de volgende aanwinsten:

  • Dimitri Afia als trainer / coach van de JO17-2
  • Maud de Leeuw en Eline Veger uit de MO17-2 als assistent-trainers op de woensdagen bij de JO12
  • Menno die terug is als één van de trainers van de MO19-1
  • en tot slot met Klaas, Mohammed en Damian die bij de trainingen van de JO11 assisteren.

Samenspel doet overwinnen!

In de maand november gaan we verder met het beter maken van onze jeugd en hun trainers door het veldwerk nog meer te analyseren en bezig te zijn met organisatie in en op het veld. 

Wil je hier meer over weten, input leveren of gewoon praten over voetbal? Spreek ons aan of mail naar hjo@sdobussum.nl.

Wij willen jullie andermaal bedanken voor jullie steun en inzet! 

Met sportieve groeten,

Martijn en Vincent