Introductie jeugdbestuur

Publicatiedatum: 16-11-2022

Afgelopen september is het nieuwe jeugdbestuur gestart. Het jeugdbestuur van SDO is opgericht ter bevordering van de positionering van SDO als dé ambitieuze familieclub voor Bussum waar met plezier gevoetbald wordt. Het jeugdbestuur zet zich in voor de ontwikkeling van de jeugd met gezonde groei in aanwas van talentvolle jeugdleden en met betrokken leden en ouders van leden die zich actief inzetten voor het verenigingsleven.

Het jeugdbestuur is momenteel bezig met het maken van plannen met een duidelijke focus op drie pijlers: professionalisering, verbetering communicatie en verhoging betrokkenheid waarbij optimale digitalisering als fundament noodzakelijk is.

Graag stellen zij zich hierbij voor:

Jeroen van der Geest, samenwonend met Sandra, support consultant bij Visma Youserve. Lid sinds 1983/1984, lid van verdienste, al 29 jaar trainer/coach en vele andere werkzaamheden gedaan (fluiten, vlaggen, leider SDO 1, assistent trainer SDO 1, assistent HJO, Wedstrijdsecretaris). Dit jaar trainer/coach van de JO16-1.  

Patrick Kreuning, getrouwd met Nanda, vader van 3 kinderen en eigenaar van Remind Allround Office support. Ik ben sinds 1982 lid van SDO en momenteel verantwoordelijk voor de JO 14-1, hoofdtrainer van de techniek en movement training op vrijdag, hoofdtrainer van de FC Utrecht voetbalschool, trainer van de 16-2 en lid van het Technisch hart.

Jos Siewertsen, vader van Jordan (JO12-1) en samenwonend met Jolanda Eggenkamp.  Jolanda is al seizoenen lang in de SDO “fanshop” te vinden en waar ik begon als spel begeleider bij onze bekende “bakspelertjes” werd ik al snel leider van de JO8-1 tot aan vorig jaar de JO11-1. Naast coach heb ik zelf ook een aantal seizoenen op het veld gestaan als trainer. 

Michael Theebe, vader van Faye en Iven (JO11-1) en partner van Caroline,  werkzaam als Business Development Manager binnen Hanos Nederland. Lid sinds 1988, vanaf de bak tot momenteel de JO11-1 betrokken bij dit team als trainer/coach. Overige werkzaamheden Coördinator Onderbouw, lid Technisch hart en nu dus onderdeel van het jeugdbestuur.

Carolien Vermeijden, moeder van Feline (JO11-1) en Taeke (JO9-3), getrouwd met Jelle. Zelfstandig ondernemer in management advies op strategisch en commercieel vlak. Sinds de start in 2017 van Feline als welpje in de befaamde bak als betrokken ouder regelmatig op SDO langs de lijn te vinden.  

Ideeën, suggesties of andere aanbevelingen horen we uiteraard graag. Spreek ons hier gerust voor aan. Het jeugdbestuur is digitaal bereikbaar op jeugdbestuur@sdobussum.nl. 


Vlnr boven: Michael Theebe, Jos Siewertsen, Carolien Vermeijden. Onder: Patrick Kreuning, Jeroen van der Geest.