Inschrijving vrijwilligerstaken 2020-2021

Publicatiedatum: 10-08-2020

Beste SDO’ers,
Zoals het er nu naar uitziet, zullen in september de voetbalcompetities van start gaan. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om je als ouder/verzorger of als speler in te schrijven voor vrijwilligerstaken. En op deze manier kan je dus ook de vrijwilligersbijdrage (€ 75,-) terug verdienen. Als je kantinediensten en/of commissie-kamerdiensten wil draaien dan kan dat via het vrijwilligersportaal (https://sdo.vrijwilligerstekort.nl/). Ben je van plan om de vrijwilligersuren op een andere manier te voldoen? Meld dit dan aan ons via vrijwilligers@sdobussum.nl.

Aan het eind van het seizoen hebben we ons vrijwilligersbeleid geëvalueerd en een aantal aanpassingen doorgevoerd. De grootste wijziging is dat je in plaats van 12 uur nog maar 9 uur aan vrijwilligerstaken hoef te voldoen om de vrijwilligersbijdrage te voldoen. Spelen er meer leden vanuit 1 gezin bij onze mooie club, dan verlangen wij aankomend seizoen 12 uur aan vrijwilligerstaken, in plaats van 18 uur. Het volledige aangepaste beleid is te vinden via onderstaande button.

Vrijwilligersbeleid

Goed om te weten: heeft u zich ingeschreven voor een bepaalde dienst, maar gaat deze dienst niet door door aflasting van de wedstrijden? Dan blijven uw behaalde punten gewoon staan. Wij hopen dat u zich massaal gaat inschrijven, en zo ook komend seizoen de club met zijn allen draaiend houden. Heeft u vragen voor ons? Deze kunt u stellen via vrijwilligers@sdobussum.nl.

Hopelijk tot snel in het nieuwe seizoen!

De Vrijwilligerscommissie