IJburg JO8-2 - SDO JO8-1

IJburg JO8-2  - SDO JO8-1
Lees meer over:
WedstrijdverslagJO8-1

Na 2 weken afgelastingen konden we vandaag eindelijk weer voetballen. Het Team weer compleet en iedereen had er zin in.

Na het startsein had SDO letterlijk de harde wind in de rug. Ballen over en naast, maar geen goal in het eerste kwart. In het tweede kwart kwam IJburg beter in zijn spel. En de goal bleef ook niet uit 1-0 achter op slag van rust.

Na rust kwam SDO er lekker in. Een pass van Jordan op Jim en die kon de verdediger van zich afschudden en scoren. Daarna een dribbel van Lynn over links, een mooie pas op maat op Jordan die na een draai zichzelf ontdeed van 2 man en de bal in de kruising schoot 1-2.

Seb en Rivelinho zaten er constant kort op, en verdienden samen een vrije trap. Jordan mocht aanleggen en schoot snoeihard binnen; 1-3. Kort daarop volgde een rush van Nikola na een splijtende pass van Laurence. Nikola kapte ze mannetje uit en kon voorgeven, 1-4. Dit was de 3e van Jordan en dus een hattrick!!

SDO dacht de buit binnen te hebben en verloor het overwicht. IJburg vierde diverse schoten af en Thomas kon de eerste paar nog keren. Helaas vlogen de ballen enorm hard door de wind en kregen we alsnog de tegengoal. SDO was het kwijt, en probeerde met volle bak verdedigen de punten alsnog mee te nemen. In de voorlaatste minuut schoot IJburg alsnog de 4-4 binnen.

Al met al een heerlijk potje voetbal om mee te beginnen na de winterstop.

Jos Siewertsen - SDO JO8-1

Lees meer over:
WedstrijdverslagJO8-1