Huizen JO8-2 - SDO JO8-2

Zaterdag 15 december

De laatste wedstrijd voor de winterstop. De jongens hebben er zin in! Dubbel zin zelfs, want het is een bekerwedstrijd. We spelen om 10.00 uur uit in Huizen.

De ochtend begon rommelig: wegafsluitingen, omleidingen en oeps op het verkeerde veld aanwezig in Huizen... Maar dat mocht de pret niet drukken!

2 zeer fanatieke teams vochten voor de winst. Mooi voetbalspel van beide kanten, kansen over en weer, goed verdedig- en keeperswerk. Het was spannend 40 minutenlang. We komen met 0-1 voor. Al vrij snel volgt het tegendoelpunt. Kleine teleurstelling, maar we herpakten ons weer en we gaan de rust in met een 1-3 voorsprong!

De euforie is groot, maar het spel werd minder. In de tweede helft wordt het al gauw 3-3. We hebben nog 10 minuten te spelen. We breken een paar keer door, maar door goed keeperswerk van de tegenstander valt er helaas geen doelpunt. Huizen is gebrand om te winnen en door wat slordigheidsfoutjes aan onze kant, scoren zij binnen een paar minuten 2x. De laatste minuten gaan in. Er wordt alles gegeven, we scoren nog 1x. Helaas valt het fluitsignaal net te vroeg voor ons.

Na een hard gevochten wedstrijd is de eindstand 5-4 voor Huizen. Al met al een mooie en spannende wedstrijd dat beide kanten op had kunnen gaan. Helaas trokken wij dit keer aan het kortste eind.

Nu lekker tot rust komen en dan in januari weer met volle moed de competitie in!

Paulien Baaij