Gratis proeftrainingen bij SDO vanaf 4 jaar!

Voetbal is gezond, leerzaam en leuk. Daarom organiseert SDO tot eind juni gratis proeftrainingen voor jongens en meisjes van 4, 5 (geboortejaar 2014 en 2015) en 6 jaar (geboortejaar 2013).

Het is belangrijk dat uw kind kan sporten met andere leeftijdsgenootjes, zijn of haar motoriek ontwikkelt en leert in teamverband met elkaar om te gaan. Door gratis proeflessen te verzorgen, wil SDO voetbal voor ieder kind toegankelijk maken. Spelenderwijs zullen de kinderen kennismaken met voetbal; schieten, passen, trappen en doelpunten maken met als afsluiting een (welpen/wk)wedstrijd.

Is voetbal iets voor uw kind?

Het enige wat uw zoon of dochter nodig heeft zijn een paar voetbalschoenen (tijdens de proefles kan ook een sportschoentje gedragen worden) en scheenbeschermers. De kledingkeuze is vrij, maar sportieve kleding is aanbevolen. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag. U kunt tot eind juni gratis proeftrainingen volgen.

Corona?

Uiteraard worden onze trainingen gegeven geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Er zijn door de club voldoende maatregelen genomen om de kinderen veilig te kunnen laten sporten. Aanmelden voor proeflessen?

U kunt uw kind aanmelden door een mail te sturen naar ledenadministratie@sdobussum.nl

Heeft u vragen? Neem contact met Joost van der Geest via (+31) 06 15381983