Gezocht: coordinator scheidsrechterszaken

Publicatiedatum: 04-07-2021

Deze vacature komt al een tijdje terug. Omdat de werkzaamheden van de huidige coordinator zijn veranderd is SDO op zoek naar een (twee mag ook) nieuwe regelaar die dinsdag t/m vrijdag ruimte heeft om dingen te regelen. Hooguit een half uurtje per dag.

Het coördineren van de scheidsrechters bij de wekelijkse competitie wedstrijden is een belangrijk onderdeel van de competitie. SDO beschikt over een vaste poule van gezellige en gemotiveerde scheidsrechters die graag op zaterdag en zondag een wedstrijd fluiten. Er is iemand nodig die rondom dit team de zaken coordineert.

Aan de hand van het wedstrijdprogramma van de KNVB en een Whatsappgroep kunnen de scheidsrechters zich opgeven welke wedstrijd(en) zij willen fluiten. Op donderdag worden de laatste KNVB wijzigingen met de betreffende scheidsrechter gecommuniceerd. Tevens worden de leiders van de teams, die niet voorzien kunnen worden van een scheidsrechter, op de hoogte gebracht. Deze teams kunnen vervolgens onderling een ouder regelen.

Voor deze werkzaamheden ligt het accent op de dinsdag t/m vrijdag. Gemiddeld ben je 2 à 3 uur per week kwijt aan deze taken. Hiermee is jouw vrijwilligersbijdrage gelijk voldaan!

Lijkt je dit wat of zou je graag meer informatie willen ontvangen, stuur dan een bericht naar: Annemiek van Dijk, email: algemenezaken@sdobussum.nl

De vereniging kijkt uit naar jouw reactie!