FC Utrecht Voetbaldagen op 13 en 14 augustus bij SDO Bussum!

Op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus organiseert SDO Bussum in samenwerking met de FC Utrecht, de FC Utrecht Experience Voetbaldagen op het eigen sportpark van SDO Bussum. Tijdens deze Voetbaldagen ga je ervaren hoe het is om te trainen als een échte FC Utrecht-speler.

Dé Voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Waar, wanneer en voor wie?
- Het vindt plaats op ons eigen sportpark van SDO Bussum;
- De activiteit zal plaatsvinden tussen 09:00 – 16:00;
- Voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Het event staat onder leiding van een FC Utrecht Academie trainer en zal geassisteerd worden door SDO-trainers en talentvolle trainers van andere RAC-clubs die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

Het inschrijftarief bedraagt €139,- per kind. Daarvoor ontvang je een echt FC Utrecht-trainingstenue. Na afloop zal iedereen een FC Utrecht Goodiebag ontvangen, inclusief twee wedstrijdkaarten van een later te bepalen FC Utrecht thuiswedstrijd. Deze zijn te verzilveren na de Corona-periode. Ook eten en drinken is inbegrepen.

Inschrijven kan hier! Definitieve informatie en programma wordt later verstrekt.

Tot 13 en 14 augustus!