Ook de Communicatiecommissie kan jouw hulp gebruiken

Publicatiedatum: 11-12-2020

In het nieuwe seizoen kan ook de communicatiecommissie wel weer wat versterking gebruiken. Want, zoals dat gaat, carriere's en agenda's veranderen. SDO is een amateur sportvereniging. Veel werk wordt door vrijwilligers gedaan, naast werk en gezin. We doen het met veel plezier maar kunnen (en willen;) niet alles op ons nemen.

De commissie bestaat nu uit Ilse Vlaming (voorzitter), Remco de Korte en Marije Oosterhoff. We schrijven (de meeste) nieuwsberichten op de website, maken de nieuwsbrief en hebben afgelopen jaar een communicatieplan opgesteld, een ledenenquete gedaan en de website wat aangepast. Omdat er nog veel meer gedaan zou kunnen worden, kunnen we versterking best gebruiken. Ervaring is niet per se nodig, we helpen je graag. Interesse? Mail communicatie@sdobussum.nl.

Over ons:
Remco
: "Mijn zoon Tobias voetbalt in de JO11-2. In het dagelijks leven ben ik persvoorlichter en communicatieadviseur. Goede communicatie is belangrijk, het draagt bij aan een positief gevoel en een sterkere band tussen (ouders van) leden en de club. Ik vind het leuk om bij te dragen aan het verbeteren ervan.”

Marije: “Mijn jongste zoon Teun speelt in de JO12. Samen met Cindy ben ik spelbegeleider van dit gezellige team. Ik zet me graag in voor de club waar mijn kind met veel plezier naartoe gaat. Al is het -10 graden of regent het dat het giet, voetballen zal 'ie. Dat moet je koesteren en behouden. Ik heb niet veel extra tijd maar help graag. Met een studie communicatiewetenschappen ben ik destijds de financiële wereld ingerold en daarna het basisonderwijs. Ik schrijf graag en vind het leuk om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de communicatie van onze vereniging."

Ilse: "Ik ben journalist/eindredacteur maar heb me de laatste jaren omgeschoold tot leefstijl trainer/coach. Mijn jongens (13 en 14) hebben bij SDO gevoetbald maar spelen sinds anderhalf jaar bij Coerver in Amsterdam omdat die trainingsmethodiek ze heel erg aanspreekt. Ik hou enorm van de sport voetbal en van verenigingen als maatschappelijk fenomeen. Communicatie speelt bij een club een grote rol. Ik werk graag actief mee aan een positief sportklimaat."

Ter info: het communicatieplan van SDO Bussum 2020