Erelid Nel Heerschop overleden

Publicatiedatum: 07-03-2021

Bedroefd hebben wij het overlijden van ons Erelid Nelly Hendrika Jacoba Heerschop - Zeegers vernomen. Nel heeft veel voor onze vereniging gedaan en betekend, ze was lid sinds 1952 en is lid van verdienste geworden in 1960 en in 2000 benoemd tot Erelid van SDO.

Mevrouw Heerschop was sinds 1952 lid van SDO en heeft heel veel voor de vereniging betekend. Zo was zij de eerste vrouwelijke elftalleider en heeft ze jaren jeugdteams begeleid. Daarnaast heeft ze jarenlang het Polio Toernooi georganiseerd (later het Zwaluwentoernooi) en zat zij vele jaren in het Omni bestuur van SDO.

Nel was iemand die achter de schermen heel veel deed maar daarmee niet op de voorgrond trad. Het was haar wens geen foto bij dit bericht te plaatsen. Veel leden zullen haar desondanks moeiteloos herinneren. Mevrouw Heerschop beheerde de kantine van 1975 tot 2000. Speciaal voor deze functie had ze in 1983 haar horecadiploma gehaald. Ook na 2000 zette ze zich nog heel veel in. Tot twee jaar terug bood Nel nog vaak haar hulp aan.

Wij wensen haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderden en verdere familie en vrienden sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens  bestuur R.K.V.V. S.D.O.,
Namens bestuur Stichting Beheer S.D.O. Sportpark De Kuil,

Jan van Houten, voorzitter
Jos Bakker, voorzitter