Cupcake-verkoop voor Pinkster Toernooi MO15

Vrijdag 7 Juni gaan de MO15-1 én de MO15-2 op internationaal pinkstertoernooi. Het toernooi duurt drie dagen lang inclusief twee dagen overnachting.

Dit is geregeld door Rick Calis, Erick Gasman, Brenda Gasman, Nynke Brunink en Wilco van Moorst. Met wat hulp van de speelsters uit beide teams hebben we deze sponsors weten te fixen;

- Oudenrijn’s Kaas
- Timmer & Onderhoudsbedrijf Gasman
- TCP Total Cleaning Product BV
- Vriendenclub SDO Bussum
- SDO Vrouwen 1
- Albert Heijn Hilversumse Meent
- Stille sponsors

Wij willen deze sponsors heel erg bedanken, zonder hun was dit toernooi niet mogelijk geweest! Aan dit toernooi doen meer dan 70 teams mee, uit vier verschillende landen; Frankrijk, Denemarken, Duitsland & natuurlijk Nederland.

Om het geld voor dit toernooi bij elkaar te krijgen, hebben de speelsters verschillende sponsor acties gedaan, waaronder een flessen inzamelactie. Om nog meer geld bij elkaar te halen verkopen we op a.s. zondag 26 mei bij de wedstrijd van de Heren 1 cupcakes. De wedstrijd is gelegen bij SDO Bussum en begint om 14.00 uur.Wij nodigen u allen uit om deze wedstrijd te komen kijken onder het genot van een heerlijke cupcake!

Wij willen nogmaals al onze sponsors bedanken voor de bijdrage die ze hebben geleverd en wij hopen op een leuke wedstrijd zondag en natuurlijk op een gezellig maar vooral fanatiek pinkstertoernooi!!

MO15-1 en MO15-2