Busreis naar Grasshoppers - SDO

Volgende week woensdag, 17 april 2019, spelen onze mannen de kwartfinale van de regionale beker. Tegenstander SV Grasshoppers uit Hoogwoud, de huidige nummer 4 van de zondag 3de klasse A, is een erkende 'cupfighter' die vorig jaar nog de halve finale haalde en daar ternauwernood werd uitgeschakeld door de zaterdag amateurs van Ajax.

De winnaar van het duel plaatst zich voor de halve finale en mag volgend jaar deelnemen aan het toernooi om de landelijke KNVB-beker. De inzet is dus erg hoog en het belooft daarom een spannende wedstrijd te worden!

Natuurlijk stellen wij de supporter graag in de gelegenheid om samen naar deze uitwedstrijd af te reizen. Er zijn momenteel nog plaatsen over in de bus, dus wees er snel bij en neem contact op met Jeroen van der Laan via +31681935862. De bus vertrekt om 18.15 uur vanaf Sportpark de Kuil en de kosten bedragen 5,- EUR per persoon.

Zoals altijd belooft het weer een prachtige reis te worden en natuurlijk hoe meer supportesr, hoe meer gezelligheid, dus we zien je graag meegaan!

De Vriendenclub