Broere en Krijgsman nieuwe aanwinsten voor SDO vrouwen..... en er volgen meer !

Publicatiedatum: 24-05-2021

De transfer carrousel begint ook in deze Corona tijd weer te draaien omdat het er naar uitziet dat vanaf september de KNVB de competities weer van start laat gaan. SDO zal het nieuwe seizoen met twee vrouwen-senioren teams starten waarbij de hoofdmacht weer in de landelijke 1e klasse C zal uitkomen. Trainer Richard Buisman gaat als hoofdtrainer al weer zijn vierde seizoen in en kon deze week al op de foto  ( Claudia rechts, Desiree links) met nieuwe aanwinsten voor zijn vrouwen selectie. 

Claudia Broere en Desiree Krijgsman hebben als eersten getekend en  snel zullen meerdere inschrijvingen  bekend worden gemaakt.

Claudia Broere komt over van Zuidvogels uit Huizen alwaar zij als een echte all-rounder in het verleden heeft bewezen op 1e klasse niveau mee te kunnen draaien. Een zware knieblessure heeft haar echter in Huizen een tijd lang aan de kant gehouden. De 26-jarige Broere is echter weer geheel hersteld en heeft haar zinnen gezet op een vaste basisplaats in Vrouwen 1 . 

Desiree Krijgsman heeft in het verleden in jeugdteams bij 't Gooi gespeeld en wil het voetbal weer oppakken. Na het lezen van een SDO-vrouwen Facebook oproep heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met de staf van de Bussumse vrouwen. Intussen traint de 22 jarige verdedigster al enkele weken met de SDO vrouwen groep mee en heeft ze het helemaal naar haar zin. Ze kan dan ook  kan niet wachten het blauwwitte shirt staks aan te kunnen trekken.

Wij wensen beide dames heel veel succes in Bussum.  

Binnenkort dus nog meer goed transfernieuws vanuit de SDO vrouwengroep !