Braziliaanse teambuildingsdag SDO jo13-4 en jo13-5

De aftrap van dit seizoen begon voor de spelers van SDO jo13-4 en -5 op zondag 25 augustus. Er werd getraind, aan de teamspirit gewerkt, veel plezier gemaakt en voor de meeste voor het eerst een wedstrijd 11-tegen-11 (met buitenspel) gespeeld.

Trainers André Gorel & Patrick Kreuning hadden een compleet dagprogramma gemaakt. Voor 09.30 uur stonden de spelers al bij de kleedkamers. Iedereen trok de nieuwe Brazilië-shirts aan en gingen naar het veld voor de ritmische warming-up.

Daarna een lol-partijtje met een heel grote bal, partijtje met een hele kleine bal, een bal die niet stuitert, een heel lichte bal en natuurlijk een normale bal. Iedereen speelden daar vol overgave 6-tegen-6, 2-tegen-2, 4-tegen-4 en 3-tegen-3.

De spelers hadden een twee verschillende kleuren sokken aan zodat er oefeningen met links (wit) en rechts (zwart) gedaan konden worden. Het grootste deel van dag werd er (op z’n Braziliaans) ZONDER schoenen gevoetbald.

Ook werd er een estafette (boter, kaas & eieren), reactiespel (in/uit), badminton met blote handen en voetvolley gespeeld. Natuurlijk heel veel drinken en meer dan genoeg ijsjes eten met de hoge temperatuur. Snoep, snacks en een eigen lunch zorgden dat de energie aanwezig bleef.

Er waren niet alleen Braziliaanse T-shirt en hesjes voor de jongens, maar ook de echte Brazilianen Gabriel & Marcos Tulio maakten deze dag onvergetelijk. Als laatste werd er een wedstrijd (11-tegen-11) gespeeld SDO jo13-4 tegen SDO jo13-5. Met 4-4 als uitslag werd deze perfecte dag afgesloten. Alle spelers keerden om 16.30 uur huiswaarts. De teamgeest is inmiddels voortreffelijk en met deze goede spirit starten zij zaterdag 21 september de nieuwe competitie.

Speciale dank voor de hulpouders: Jibbe, Hoesien, Hans, Gursel, André & Robert, die meehielpen met hand- en spandiensten (spannen vooral door Hans) en zorgden voor verfrissende ijsjes. En niet te vergeten de sponsor: Remind Allround Office Support.

Bekijk hieronder het filmverslag van de dag en de poster!

Poster