Bericht Bestuur

Publicatiedatum: 16-05-2021

Aan een bizar en vreemd seizoen komt een einde. Al lange tijd geen echte wedstrijden gespeeld, nu zou er normaliter spanning rondom promotie of degradatiewedstrijden zijn en konden we uitkijken naar het familieweekend. Helaas echter niets van dat alles, het enige wat mogelijk is in deze coronatijd is somber afsluiten en hopen op betere tijden.

Betekent dat 30 mei de trainingen stoppen en daarna hooguit nog wat selectie activiteiten uitgevoerd worden om de samenstelling van de teams voor het komende seizoen in te vullen. Gaat dan met name om het bekijken van nieuw aangemelde spelers.

Op 12 juni volgt dan nog (landelijk) de nationale voetbaldag, waaraan SDO met de jongste jeugd  (4 t/m 12 jaar) zal deelnemen. Op 14 juni sluit SDO de hekken en is het park gesloten.

Achter de schermen zal dan weer hard gewerkt worden om het nieuwe seizoen voor te bereiden. We hopen en verwachten dat begin augustus Nederland zover gevaccineerd is, of dat de gewenste groepsimmuniteit bereikt is, zodat we eindelijk weer echt kunnen gaan trainen en voetballen.

Zoals gebruikelijk starten we dan 1 augustus met de A-selectie en volgt in de derde week van augustus de breedte sport teams. Volg hiervoor het nieuws op onze website.

Goede zomer allemaal, en hopelijk tot ziens bij SDO!

Bestuur