Abcoude JO8-1 - SDO JO8-1

Abcoude JO8-1 - SDO JO8-1
Lees meer over:
Wedstrijdverslag

Vandaag alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Helaas voor ons team is de laatste wedstrijd buitenhuis, in abcoude. Vroeg verzamelen en vroeg op locatie begonnen we aan de voorbereiding.

Tijdens de warming up zagen we al dat het een zware dobber ging worden vandaag. En na het eerste fluitsignaal gingen we van start. Beide team kwamen goed aan de start. Abcoude had de overhand maar SDO kwam op voorsprong door een mooie actie van Lynn. Uit de counter lanceerde zij zichzelf en schoot binnen 0-1. Abcoude raakte echter niet van zijn stuk en kwam zeer snel op gelijke hoogte. Na de gelijkmaker drukte de tegenpartij door en drukt SDO terug. De 2-1 bleef dan ook niet uit. Toch kon SDO zich herpakken en kon via Jordan de gelijkmaker binnen rammen, 2-2.

Abcoude bleef gaan en was de betere partij. Abcoude liep ook gemakkelijk uit naar de ruststand van 4-2. Ondanks dat zij beter waren hadden we wel het gevoel dat we een puntje mee konden stelen. Maar na de rust begon Abcoude zeer scherp. Hét was wel een heerlijk schouwspel. Abcoude had net wat meer geluk met de balletjes die binnenvielen en liepen uit naar 5-2. Toch knokte SDO zich terug en door hard werken kwamen we op gelijke hoogte 5-5. Maar gelijk na onze gelijkmaker profiteerde Abcoude en schoot de 6-5 binnen. Toen was ons offensief gebroken. We liepen onszelf helemaal suf maar waren niet meer in staat om de gaten dicht te lopen. Abcoude bleef doorvoetballen en profiteerde hiervan. In de laatste 10 minuten scoorde Abcoude nog 5 keer. SDO probeerde wel, maar kon niet meer aanhaken. Eindstand 11-5. Weliswaar geen goede afsluiting, maar wel een heerlijke potje voetbal tegen een leuke tegenstander. Sportief gezien 1 van de beste wedstrijden van beide kanten en ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden en hele leuke pot!

Omdat het de laatste wedstrijd was hebben we besloten om bij ons thuis een gezellige afsluiter te doen. Over het gehele seizoen genomen vind ik dat we onszelf tot kampioen mogen kronen. Onder het genot van een teamtaart, medailles en bekers hebben heerlijk afgesloten.

Ik wil mijn team, de spelers en ook de ouders bedanken voor een heel gezellig seizoen. Ik hoop volgend jaar weer net zoveel te mogen genieten als dit seizoen. Nogmaals bedankt.

Jos Siewertsen - SDO JO8-1

Lees meer over:
Wedstrijdverslag