Slotweekend bij SDO - UPDATE

Aanstaande zondag staat de afsluitende familiedag gepland! Iedereen is vanaf 09:30 uur welkom bij SDO. Zorg dat je op tijd bent zodat we met alle wedstrijden een strakke planning kunnen aanhouden!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

De deadline voor inschrijving voor het slotweekend verstrijkt op 1 juni! Meldt je nu nog aan!

Inschrijf formulieren voor zowel de jeugd BBQ als de SDO Familiedag zijn te downloaden via onderstaande buttons. Deze formulieren graag inleveren voor 1 juni 2019.

Omcirkel alvast in uw agenda dit weekend, zodat wij op u aanwezigheid kunnen rekenen. En informeer voor de familiedag alvast binnen de traditionele teams als bijvoorbeeld; FC Lange Vingers, Franca’s vriendjes, fam. Nieman, Klaplopers, fam. de Graaf, Grashoppers etc. weer of zij van de partij zijn.

We vragen ook alle jeugdleiders om binnen de teams alvast te inventariseren met hoeveel kinderen en ouders jullie willen aanschuiven aan de gezellige team tafels. Natuurlijk zal er weer voor de kinderen voldoende vermaak aanwezig zijn en is ook het ouder / kind voetbal weer mogelijk. DJ M-ties zal deze middag voor de gezellige muziek zorgen.

Kortom, genoeg reden om alvast binnen de diverse jeugd en vrienden teams dit balletje op te gooien en elkaar enthousiast te maken voor dit geweldige weekend. We verwachten net als voorgaande jaren een enorme opkomst!

Inschrijfformulier Familiedag

Inschrijfformulier Jeugd BBQ