7 x 7 competitievoetbal bij SDO!

Publicatiedatum: 27-02-2021

Na een lange tijd zonder voetbal in teamverband en wedstrijdvorm, zijn we bij SDO voornemens om vanaf april een 7x7 competitie voor senioren (17+) te organiseren. Deze competitie zal worden gehouden op de vrijdagavonden tussen 19.00 – 21.00 uur en zal lopen in de maanden april, mei en juni (met eventuele uitloop in juli). Uiteraard zijn we gebonden aan de medewerking van het kabinet en de gemeente, maar wij hebben goede hoop en zijn positief gestemd!

 

Opzet van de competitie

 

In een opzet met vijf verschillende poules willen we iedereen de gelegenheid geven op zijn/haar niveau te voetballen:

  • De Premier League poule is er voor de meest fanatieke voetballers, de (oud-) selectiespelers en jonge honden die op het scherpst van de snede willen strijden om de winst.
  • De voormalige fanatiekste spelers – nog steeds scherp in het hoofd maar fysiek wellicht wat minder – zijn op hun plek in de Championship Poule.
  • Voor de voetbalsters onder ons hebben we uiteraard een Dames Poule in de competitie.
  • De 45+ Poule is speciaal voor de ‘Golden Oldies’, spelers die nog steeds het heilige vuur bezitten maar met iets minder scherpte, precisie en competitie als in hun gloriedagen.
  • In de Walking Football Poule kan het er nog steeds fanatiek aan toe gaan maar wel altijd op een wandelend tempo. Speciaal voor de echte Oldies of de rustige spelers met een overvloed aan inzicht. In deze poule kun je ook als individu inschrijven!

Teams

Een team bestaat uit 10 personen in de leeftijd tussen de 17 en 88 jaar. Ondanks bovengenoemde poule opzet is er geen leeftijdsgrens per poule. Uiteraard proberen we de poules op gelijke sterkte te maken, zodat iedereen met plezier kan voetballen. De competitie is toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft geen lid te zijn van SDO om mee te kunnen doen.

Ben je al ergens ingeschreven voor een vrijdagavond competitie? Geen probleem! Geef ons de data door, dan plannen we de speeldagen van je team om de andere competitie heen. 

Kosten

Uiteraard hopen we dat het ons wordt toegestaan om de kantine, het terras en de kleedkamers kunnen te gebruiken. Voor deelname aan de competitie vragen we een bijdrage van €15 per persoon (€150 euro per team). Wij zorgen er dan voor dat je 2x per maand (om de week) kunt voetballen.

Inschrijven

Geïnteresseerde teams of individuen (speciaal voor Walking Football) kunnen zich inschrijven via een appje of belletje naar onderstaande contactpersonen:

 

Rick Schipper    Premier League, Championship, Dames            06-46052280
Wim Jansen      Golden Oldies                                                                 06-21818121
Hans Fokker     Walking Football                                                           06-29071321

Het opzetten van deze 7x7 competitie is voor SDO de volgende stap in het creëren van ‘Long life Football’ op Sportpark de Kuil; het bieden van  gelegenheid tot voetballen voor iedereen tussen de 4 en 88 jaar!