7 tegen 7 voetbal

Publicatiedatum: 06-02-2023

Zaterdag was de mooiste dag van de week…

Totdat je moest vlaggen, schoenveters strikken, fluiten of bardiensten draaien en zelf niet meer kon ballen. Maar nu is het weer tijd voor jou om achter de bal aan te rennen! Dit seizoen is gestart op vrijdag 3 maart de bekende 7x7 competitie bij SDO in Bussum.

Vrijdag wordt de mooiste dag van de week!

Heerlijk voetballen met leeftijdsgenoten, een drankje, gezelligheid en… het gevoel dat je splijtende pass, schitterende schaar en weergaloze hakbal weer van mythische proporties zijn. Tijd dus om als iets oudere jonge God zelf -of met je eigen team- deel te nemen aan de 7x7 competitie, bij SDO in Bussum. Eens per 3 weken is vrijdagavond helemaal voor jou en je team!

Voor wie?

Voor alle nooit ontdekte talenten vanaf 40 jaar die (weer) lekker willen voetballen. Geef je individueel op, met je buren, je collega’s of je vrienden. Geen keiharde competitie: gewoon “kein geloel, Fussbal Spielen”. En, wel zo lekker: we spelen op een half veld. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop.

Wanneer?

We spelen om de 3 weken vanaf 20:00 uur op vrijdagavond met maximaal 12 teams per avond. Elk team speelt 2 wedstrijden van 25 minuten. Dit doen we op 6 avonden in het voorjaar en 6 in het najaar, waarbij wij op iedere 6e avond van het toernooi voor een eindfeestje zorgen. We spelen nog op 19 mei en 2 juni 2023 om 20.00 uur. Na afloop herleven we met een hapje en drankje de weergaloze acties op het veld.

Meld je aan!

Voor € 175,- per team is de vrijdagavond weer helemaal voor jou en team! Heb je niet een heel team? Geen probleem: individueel opgeven kan natuurlijk ook. Voor meer informatie of aanmeldingen bel je met Wim Jansen (06-21818121). Een berichtje appen kan natuurlijk ook!