Informatie over selectietrainingen - SDO Bussum

Informatie over selectietrainingen

Informatie over selectietrainingen

19 april 2023 20:00


Het seizoen is nog in volle gang en over een aantal weken zullen er weer selectietrainingen plaatsvinden om de (selectie) teamindelingen voor het komende seizoen 2023-2024 te bepalen.

Het streven is om deze selectietrainingen de eerste 2 weken van juni te houden.
Exacte dagen en tijdstippen worden ruim van tevoren gecommuniceerd door de hoofdtrainer van jouw lichting.
 
Hoe komt de selectieteam indeling tot stand en zijn de selectiedagen de enige meetmomenten tot het formeren van een selectieteam?
 
Deze selectietrainingen zijn niet de enige meetmomenten. Wij van het technisch hart en onze (hoofd) trainers vinden het belangrijk om alle spelers, selectie of geen selectie, gedurende het seizoen te zien spelen en trainen. Regelmatig worden er dan ook spelers, teams bekeken en beoordeeld zodat de selectietrainingen op zich niet doorslaggevend zijn.

Uit ervaring weten wij dat sommige spelers minder presteren op deze selectiedagen. Spelers zijn te zenuwachtig of hebben hun dag niet. Vandaar dat we deze spelers gedurende het seizoen in hun vertrouwde omgeving bekijken en beoordelen en dit laten meewegen in ons besluit tot het wel of niet selecteren voor een selectieteam. Na deze selectieprocedure worden de spelers die niet geselecteerd zijn zo veel mogelijk bij hun huidige team ingedeeld.
 
Het Technisch Hart
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!