SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO vrouwen nog steeds in Winning Flow

NeefOok de thuiswedstrijd tegen het sterke Witkampers werd door de SDO vrouwen na een moeizame wedstrijd op karakter gewonnen (2-0) De wedstrijd tussen de nummer één en twee van de competitie mondde uit in een spannend schouwspel met twee ploegen die erg aan elkaar gewaagd waren. SDO kwam na vier minuten al op voorsprong door spits Jennifer Neef die een cornerbal fraai binnenkopte. De bezoekers uit het Gelderse Laren waren voetballend duidelijk beter dan de Bussummers.

Lees meer...

Jennifer Neef wil hogerop, mét SDO

Jennifer Neef wil hogerop, mét SDO
Jennifer Neef: ,,Tot mijn zestiende, de B-junioren, heb ik met de jongens samen gespeeld.’’

Lees meer...

SDO vrouwen nog steeds op 100% en klaar voor het feest

Buitenveldert Met een uitstekende 0-1 zege in Amsterdam tegen nummer drie van de competitie Buitenveldert behielden de SDO vrouwen de maximale score. Door de verdiende winst behielden de Bussumers verrassend de koppositie in de 1e klasse C.
Buitenveldert Vr3 is eigenlijk het tweede team van de grootste vrouwen vereniging van Nederland spelend in de zondag afdeling (Vr1 speelt in de topklasse op zaterdag en Vr2 in de zondag hoofdklasse ).

Lees meer...

SDO vrouwen overklassen De Zweef.

Groepsbesreking vrouwen 1Met een klinkende 6-0 zege op De Zweef uit Nijverdal gaven de SDO vrouwen een prima vervolg aan hun al zo uitstekende seizoensstart
SDO begon zeer scherp en kwam na 5 minuten al op voorsprong. Spits Jennifer Neef was met een sliding de keepster te snel af. SDO combineerde uitstekend en reeg de kansen aaneen.

Lees meer...

Topseizoen SDO-vrouwen eindigt in anticlimax maar krijgt wellicht ’happy end’

trekvogelsUit met 3-1 verliezen en thuis een week later nog eens 1-4 op de broek krijgen. Dan is de conclusie duidelijk. Het Nijmeegse Trekvogels was simpelweg te sterk voor SDO in de finale van de nacompetitie en promoveert naar de hoofdklasse. De Bussumse vrouwen blijven volgend seizoen eersteklasser... of toch niet?
Omdat RKHVV uit Huissen degradeerde uit de topklasse, en zich vervolgens vanwege een leegloop terugtrekt uit de hoofdklasse, zou SDO zomaar alsnog in aanmerking kunnen komen voor promotie. ,,Dat hoorde ik vandaag opeens van iemand van Trekvogels. Ik zal morgen eens bellen met de KNVB hoe het precies zit’’, reageerde SDO-elftalleider Edwin Veen maandag na de wedstrijd.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.