SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Weer grote zege SDO vrouwen

Velsen VeenNa de ruime uitslag van afgelopen week sloten de SDO vrouwen tegen Velsen wederom een winstpartij af met veel doelpunten.
De hekkersluiter van de competitie werd vanaf het begin zwaar onder druk gezet en was het na twee minuten al raak. Silvia Woudberg kopte van dichtbij de 1-0 binnen en was ook na een kwartier met haar hoofd succesvol. Een goed combinerend SDO creëerde een reeks prachtige kansen en werd bij één onreglementaire actie gestopt in de 16 meter. Tanja van Gog schoot de 3-0 vanaf de stip zuiver binnen.

Lees meer...

SDO vrouwen overklassen Purmerland met acht goals

purmerendAls kersverse periode kampioenen speelden de SDO vrouwen een zeer degelijke wedstrijd en wonnen na een prima eerste helft gemakkelijk met 8-0 van nummer voorlaatst Purmerland.Vanaf het begin werd door de ploeg van Paul Ricken. die deze week zijn contract met een jaar verlengde, met veel druk naar voren gespeeld en was het Nurhan Oezcan die na een kwartier de score met een enorme knal opende.

Lees meer...

Na zware nederlaag toch 2e periode voor SDO vrouwen 1

RigtersbleekOndanks een moeizame middag voor de SDO vrouwen tegen de koploper Rigtersbleek kwam er na de zware 1-7 nederlaag zeer goed nieuws vanuit Berghuizen. De nog enig overgebleven concurrent voor de tweede periode titel FC Berghuizen ging verrassend met 2-3 thuis onderuit tegen nummer zes Hoogland. Hierdoor ging de periodewinst en daarmee plaatsing voor de nacompetitie alsnog naar SDO Vr1. De door vakanties en blessures verzwakte selectie van Paul Ricken begon compact tegen Rigtersbleek maar werd door een  scherpe uitval na een kwartier geklopt 0-1. Daarna was er voor SDO eigenlijk geen houden aan. Na een 0-4 ruststand was het voor de Bussumse dames vooral een kwestie van tegenhouden in de tweede helft. Slechts via tweede elftal speelster Angela van Maanen kon de pijn nog iets worden verzacht 1-7. Achteraf maalde niemand in Bussum meer om de terechte nederlaag.

SDO vrouwen 1 naar halve finale beker

Nurhan1In Wilnis plaasten de SDO vrouwen zich met een verdiende 0 -3 overwinning op CSW bij de laatste vier in het bekertoernooi. Tegen de koploper uit de derde klase A had SDO het vooral in het begin lastig. CSW hanteerde een zeer verdedigende taktiek en gokte via een snelle omschakeling op haar rappe spitsen. Door de zeer korte dekking had met name SDO spits Jennifer Neef het lastig maar kon toch na 35 minuten door een knappe solo de score openen.

Lees meer...

Verdiende zege SDO vrouwen 1 in Alkmaar

tanja oranjeNa een uitstekende partij tegen Alcmaria Victrix stapten de SDO vrouwen in Alkmaar met een zeer verdiende 4-1 winst van het veld.
Op het zonovergoten sportpark begon SDO sterk en pakte direct het veldoverwicht. Na ampter 10 minuten kopte Silvia Woudberg een corner hard binnen 0-1 Voldoende kansen werden gecreëerd maar het was Alcmaria wat profiteerde van het enige missertje van verder prima keepende Maxime van der Gouwe. SDO bleef de beter voetballende ploeg en heeft met een scherp spelende spits Jennifer Neef voldoende scorend vermogen in de gelederen.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.