SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Pupil van week SDO VR 1 - Kolping Boys VR1

Filine RifkaPupil van de week bij de wedstrijd SDO VR1 - Kolping Bous VR 1 zijn Rifka en Feline. Zij mogen met het team de bespreking bijwonen, meedoen aan de Warming Up en in de dug out de wedstrijd volgen. Een kennismaking met de twee pupillen. Klik hier voor Feline en hier voor Rifka

 

Knappe zege SDO vrouwen

Blokker“Het moet niet gekker worden” aldus de verbaasde trainer Paul Ricken over de fantastische reeks overwinningen van zijn ploeg . Tegen de nummer drie de Blokker wonnen de SDO vrouwen ook hun achtste wedstrijd op rij. Na een spannend slot bleven de punten met de prima 2-1 winst verdiend in Bussum. 

Lees meer...

SDO Vrouwen 1 dendert door.

berghuizenVlak aan de Duitse grens behaalden de SDO vrouwen afgelopen zondag een zeer verdiende zege tegen het sterke FC Berghuizen. De laatste twee seizoenen werd er tegen de ploeg uit Oldenzaal altijd verloren maar SDO zit dit jaar in een verrassend sterke flow. Na een vooral uitstekende eerste helft werd het uiteindelijk nog onnodig spannend maar werden de drie punten wederom mee naar Bussum genomen 3-4. Overwinning zeven op rij !

Lees meer...

SDO vrouwen nog steeds in Winning Flow

NeefOok de thuiswedstrijd tegen het sterke Witkampers werd door de SDO vrouwen na een moeizame wedstrijd op karakter gewonnen (2-0) De wedstrijd tussen de nummer één en twee van de competitie mondde uit in een spannend schouwspel met twee ploegen die erg aan elkaar gewaagd waren. SDO kwam na vier minuten al op voorsprong door spits Jennifer Neef die een cornerbal fraai binnenkopte. De bezoekers uit het Gelderse Laren waren voetballend duidelijk beter dan de Bussummers.

Lees meer...

Jennifer Neef wil hogerop, mét SDO

Jennifer Neef wil hogerop, mét SDO
Jennifer Neef: ,,Tot mijn zestiende, de B-junioren, heb ik met de jongens samen gespeeld.’’

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.