SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO vrouwen voor beker naar Zuid-Limburg

BalsponsorAs. Zondag hebben de SDO vrouwen een lange reis voor de boeg. In de eerste knock-out fase van de landelijke beker is de ploeg gekoppeld aan eerste klasser Bekkerveld  uit  Heerlen .  Dan is het prettig als er een thuiswedstrijd uit de koker komt rollen maar niets was deze keer  minder waar.  Zondag om half negen zal de bus  dus al vertrekken naar  het zuiden des lands. 

Foto met balsponsoren Bats-van Latum 

Lees meer...

SDO vrouwen hard onderuit tegen Velsen

velsenkleinIn een doelpuntrijk duel gingen de SDO vrouwen keihard met 6-3 onderuit in Driehuis tegen het gepromoveerde Velsen .  De eerste helft was ronduit zwak te noemen van Bussumse kant. Nadat Velsen binnen een kwartier de score opende kwam SDO door Demi Hemelaar nog wel snel gelijk maar daarna werd de ploeg van Richard Buisman compleet overlopen door een scherp counterend Velsen.

Lees meer...

SDO wint thuiswedstrijd ruim van VDZ

ploegNa een overtuigende overwinning 4-0 op VDZ uit Arnhem pakten de SDO vrouwen na twee wedstrijden direct de koppositie in de 1e klasse C. SDO begon sterk en creëerde direct kansen. Vooral linksback Roos Mous kreeg veelvuldig de kans om op te bouwen. Na 15 minuten werd Nurhan Özcan prachtig vrijgespeeld, bleef cool voor het doel en schoof de 1-0 binnen.  

Lees meer...

Uitstekende competitiestart SDO vrouwen 1

vriNa de goede resultaten in de beker zijn de SDO vrouwen tegen het sterke Victoria Boys ook overtuigend gestart in de competitie. Na een prima partij bleef er in Apeldoorn een duidelijke 1-5 uitslag op het scorebord staan.
Eerst kreeg het team van Richard Buisman afgelopen week een zware tegenvaller te voorduren nadat een MRI-scan bij middenvelder Eva van Joolen een afgescheurde kruisband en schade aan haar meniscus had aangetoond.

Lees meer...

SDO vrouwen naar knock out fase KNVB beker

Hoogland bekerIn en tegen Hoogland speelden de SDO vrouwen een uitstekende laatste beker poule wedstrijd en plaatsten zich met een verdiende  2-0 winst als groepswinnaar voor de landelijke hoofdronde van de KNVB beker . Vanaf het begin zat de ploeg van coach Richard Buisman er tegen het altijd stugge Hoogland bovenop.

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.