SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Topseizoen SDO-vrouwen eindigt in anticlimax maar krijgt wellicht ’happy end’

trekvogelsUit met 3-1 verliezen en thuis een week later nog eens 1-4 op de broek krijgen. Dan is de conclusie duidelijk. Het Nijmeegse Trekvogels was simpelweg te sterk voor SDO in de finale van de nacompetitie en promoveert naar de hoofdklasse. De Bussumse vrouwen blijven volgend seizoen eersteklasser... of toch niet?
Omdat RKHVV uit Huissen degradeerde uit de topklasse, en zich vervolgens vanwege een leegloop terugtrekt uit de hoofdklasse, zou SDO zomaar alsnog in aanmerking kunnen komen voor promotie. ,,Dat hoorde ik vandaag opeens van iemand van Trekvogels. Ik zal morgen eens bellen met de KNVB hoe het precies zit’’, reageerde SDO-elftalleider Edwin Veen maandag na de wedstrijd.

Lees meer...

Vrouwen 1 vraagt SDO supporters om hulp!

Trekvogels compleetEen echte finale a.s. maandag voor onze SDO vrouwen! Het team van Paul Ricken doet een beroep op alle SDO'ers om de ploeg te komen ondersteunen. Na het 3-1 verlies afgelopen zondag in Nijmegen gaan de vrouwen een poging doen alsnog promotie naar de hoofdklasse af te dwingen. Het zou toch een mooi sprookje zijn als straks bij ons 100-jarig bestaan, zowel Heren 1 als Vrouwen 1 in de landelijke hoofdklasse uitkomen.Vrouwen 1 hoopt as maandag (14:00 uur) op de onvoorwaardelijke steun van de vele SDO'ers die als twaalfde man/vrouw achter de ploeg zullen gaan staan. Onze vrouwen gaan in ieder geval de strijd aan! Tot maandag!

Zware opgave SDO vrouwen

eva trekvogelsNa een spannende eerste wedstrijd in de laatste ronde voor promotie naar de hoofdklasse trokken onze SDO vrouwen tegen Trekvogels in Nijmegen na een 3-1 verlies aan het kortste eind.SDO begon sterk met vooral de snelle Nurhan Ōcan die keer op keer de linksback klopte. De 1e klasser Trekvogels die voor het derde achtereenvolgende jaar de finale voor promotie speelt hanteert voornamelijk de lange bal. De Nijmeegse ploeg beschikt echter over twee snelle handige spitsen waar de SDO defensie het uiterst lastig mee had.

Lees meer...

SDO dwingt ervaren hoofdklasser DSE tot degradatie

DSE winstSensatie afgelopen zondag in EttenLeur waar de SDO vrouwen na een bloedstollende verlenging met 1-2 wonnen van hoofdklasser DSE waardoor de thuisclub rechtstreeks naar de 1e klasse degradeerde.
Na de 2-2 thuiswedstrijd in Bussum zou het een zware klus worden in Brabant voor de ploeg van coach Paul Ricken. DSE zette van het begin af aan zoals werd verwacht vol druk op de SDO defensie. Het moeilijk te bespelen hobbelige veld hielp beide ploegen niet om tot goed voetbal te komen.

Lees meer...

SDO Vrouwen 1 start na-competitie in Bussum

dseZondag speelt SDO de eerste wedstrijd in de na-competitie om een promotieplaats naar de hoofdklasse. Op papier treffen onze vrouwen met DSE uit EttenLeur de zwaarste tegenstander van het totale schema. Hoofdklasser DSE verloor de laatste wedstrijd in de reguliere competitie en eindigde daardoor als nummer 9 waardoor na-competitie onvermijdelijk werd. DSE is een fysiek sterke ploeg die al jaren op hoofdklasse niveau meedraait Een hele kluif dus voor het team van trainer Paul Ricken.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.